«Κατρακύλα, κρίμα»: Χαμός με την Εύη Σαλταφερίδου, το κράξιμο για τον Ηλία Γκότση και η τιμωρία των τηλεθεατών

April 29, 2023

«Κατρακύλα, κρίμα»: Χαμός με την Εύη Σαλταφερίδου, το κράξιμο για τον Ηλία Γκότση και η τιμωρία των τηλεθεατών


Διαφ.

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το Survivor All Star, καθώς το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι δεν της συγχώρεσε το πως διαχειρίστηκε την αποβολή του Ηλία Γκότση.



Τα συναισθήματα της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Τα πρώτα λόγια της παίκτριας, μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, ήταν “είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Σκεφτόμουν όταν μπήκα ότι είναι ένα παιχνίδι, η ζωή μας είναι έξω, εύχομαι όλα τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεχνάνε πως έξω είναι η ζωή μας, είμαι γεμάτη με την εμπειρία που έχω ζήσει, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα”.

Όσον αφορά την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη δεύτερη φορά, η Εύη Σαλταφερίδου επεσήμανε «κρατάω διαφορετικά πράγματα από την προηγούμενη φορά, όχι κάτι συγκεκριμένο, έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή μου πλέον έξω, ως προς τους χαρακτήρες. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, ζήσαμε άσχημες και καλές στιγμές και να μην μένουμε σε άσχημες καταστάσεις και να αναλώνονται όλοι σε αυτές».

Όσον αφορά την αποβολή του Ηλία Γκότση, η γυμνάστρια του Survivor All Star είχε σημειώσει “είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα, οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω, είχε πει”.

Πως αντέδρασε η Εύη Σαλταφερίδου το unfollow του Ηλία Γκότση

Η Εύη Σαλταφερίδου ενημερώθηκε από την εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού για το unfollow του Ηλία Γκότση, στην πραγματική ζωή εκτός ριάλιτι.

Όπως ανέφερε «χάρηκα πολύ που ήμουν στο Survivor All Star, ό,τι και να έγινε. Κρατάω μόνο τα καλά. Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το ήξερα, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να με έχει κάνει unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Μάλιστα. Καταλαβαίνω ότι ίσως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας».

Για την υπόθεση με το χαρτάκι, η Εύη Σαλταφερίδου είπε «είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας Γκότσης το χαρτάκι, γιατί δεν ξέρει αγγλικά! Κόβω το χέρι μου! Δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος. Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα. Σε ένα reality επιβίωσης αν βρεις σκουπίδια, θα φας, καλώς ή κακώς. Όλοι το έχουμε κάνει, υπάρχει πείνα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία Γκότση, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν ενώ έτρωγαν περισσότερο».

Μετά από αυτό, ο Γκότσης έκανε ένα story, όπου εξηγούσε πως τα μαθήματα Αγγλικών πηγαίνουν καλά.

Πάντως, οι χρήστες του Twitter υποστηρίζουν πως είναι αργά για την Εύη Σαλταφερίδου να στηρίξει τον Ηλία Γκότση, τονίζοντας ότι με τα λόγια της «έδωσε» τον Ηλία Μπόγδανο.

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση

Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow πέντε συμπαίκτες του, τους Ηλία Μπόγδανο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα και Μελίνα Μεταξά, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Super Katerina», έκανε unfollow και τον Γιώργο Λιανό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: