«Ζει σε άλλο κόσμο, δεν έχει ιδέα τι τραβάει μια μάνα»: Η νέα φώτο της Χριστίνας Μπόμπα εξόργισε τους φανς της

April 29, 2023

«Ζει σε άλλο κόσμο, δεν έχει ιδέα τι τραβάει μια μάνα»: Η νέα φώτο της Χριστίνας Μπόμπα εξόργισε τους φανς της


Διαφ.

Η Χριστίνα Μπόμπα, σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τη γυμναστική που έκανε στο γραφείο της και έγινε στόχος αρνητικών σχολίων, για ακόμη μία φορά.



Ειδικότερα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, δέχτηκε επίθεση επειδή έκανε γυμναστική σε έναν χώρο στο γραφείο της και μοιράστηκε φωτογραφίες της με τους χιλιάδες ακολούθους της.

Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται στο γραφείο της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Τα σχόλια για τη γυμναστική της Χριστίνας Μπόμπα

Αρκετοί ακόλουθοι τη στοχοποίησαν για το lifestyle που ακολουθεί και την κατηγόρησαν πως ζει στον δικό της κόσμο.

«Κορίτσια τύπου Μπόμπα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα και σε άλλο level, δεν έχουν καν την ενσυναίσθηση πως ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες έχοντας παιδιά κ τρέχουν όλη μέρα..γτ πολύ απλά ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο ..με νταντάδες, καθαρίστριες στο σπίτι τους» έγραψε μία ακόλουθός της, ενώ κία άλλη υπογράμμισε «Έλεος κουκλίτσα μου! Ψωνάρα! Κενή!».

Χριστίνα Μπόμπα αρνητικά σχόλια

Με story που ανέβασε, χθες, Παρασκευή, η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε απάντηση στα σχόλια, επισημαίνοντας «Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Οκ! Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε έχετε λίγο χώρο για εσάς, στο γραφείο σας, αν σας αφήνουν, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’ ή μισή ώρα ή μία ώρα για όσο θέλετε για λίγη κίνηση. Το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: