Έκλαιγε όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη: 26χρονος έκανε τατουάζ μαλλιά για να κρύψει τη φαλάκρα & όλα πήγαν λάθος

April 29, 2023

Έκλαιγε όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη: 26χρονος έκανε τατουάζ μαλλιά για να κρύψει τη φαλάκρα & όλα πήγαν λάθος


Διαφ.

Ένας φαλακρός έκανε τατουάζ μία φράντζα στο μέτωπό του, προκειμένου να κρύψει την αραίωση των μαλλιών του.Ειδικότερα, ο Gianluca, 26 ετών, από την Ιταλία, επισκέφθηκε το τοπικό στούντιο τατουάζ, για να βρει λύση για την αραίωση της γραμμής των μαλλιών του και έπεισε έναν καλλιτέχνη τατουάζ να κάνει τατουάζ με ψεύτικα μαλλιά στο κεφάλι του.

Φαλακρός έκανε τατουάζ μαλλιά για να «κρύψει» την αραίωσή του

Η 30χρονη Ιταλίδα καλλιτέχνης τατουάζ, Maria Gina Altobelli, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και εργάζεται στο “Gipsy.g Tattoo & Piercing” στο Fondi της Ιταλίας, κατέγραψε τη διαδικασία του τατουάζ στο κεφάλι του Gianluca με το σχέδιο της φράντζας.

Υπογράμμισε ότι όταν ο Gianluca ζήτησε το τατουάζ, σοκαρίστηκε και δεν ήταν σίγουρη αν ήταν καλή ιδέα, αλλά τελικά αποφάσισε να ολοκληρώσει τη δουλειά – η οποία κατά τη γνώμη της πήγε πολύ καλά.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, έχει συγκεντρώσει 27,8 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το τατουάζ ήταν καλή ιδέα.

H αντίδρασή του φαλακρού άνδρα όταν είδε στον καθρέφτη το τατουάζ

@gipsygtattooer

Il mio cliente ha sempre sognato la frangetta ed io ho esaudito il suo desiderio ????

♬ Furore – Paola & Chiara

Στο βίντεο φαίνεται η Μαρία να σχεδιάζει το σχέδιο στο μέτωπο του Gianluca, καθώς εκείνος ανατριχιάζει όταν η βελόνα του τατουάζ αγγίζει το πρόσωπό του και αφού σκουπίζει το μέτωπό του, τον οδηγεί στον καθρέφτη, ώστε να δει για πρώτη φορά πώς είναι η νέα του “φράντζα”.

Όταν γυρίζει για να δει το είδωλό του, ο φαλακρός άνδρας βάζει αμέσως το κεφάλι του στα χέρια του και φαίνεται να έχει ξεσπάσει σε κλάματα με την εικόνα.

Η Μαρία επεσήμανε “προφανώς, ήμουν επιφυλακτική όταν μου ζήτησε αυτό το τατουάζ, αλλά τελικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά. Μας πήρε μια ώρα για να το κάνουμε, επειδή κάνω τατουάζ εδώ και έξι χρόνια, οπότε είμαι πολύ γρήγορη. Δεν περίμενα όλη αυτή την απήχηση του βίντεο”.

Οι χρήστες του TikTok δεν πείστηκαν με το νέο look του Gianluca και κάποιοι ξέσπασαν σε γέλια, ενώ άλλοι ήταν πιο επιεικής με την απόφαση του άνδρα.

“Ελπίζω να πρόκειται για αστείο”, “βλέπω τον πόνο στο βλέμμα του όταν κοίταξε στον καθρέφτη”, “Θα πάει σπίτι του να γκουγκλάρει την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ”, “αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό” και “δεν νομίζω ότι κλαίει επειδή είναι ευτυχισμένος”, ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

Μετά από τον πανικό που προκάλεσε το πρώτο βίντεο, η Μαρία δημοσίευσε και ένα δεύτερο, για το πώς «θεραπεύτηκε» ο Τζιανλούκα.

«Πριν μερικές ημέρες δημοσίευσα αυτό το βίντεο που είχε πάρα πολλές θεάσεις και έλαβε και θετικά και αρνητικά σχόλια. Σήμερα θα σας παρουσιάσω πώς θεραπεύτηκε ο Τζιανλούκα», δείχνοντας τον 26χρονο να έχει βάλει μία ψεύτικη φράντζα σε ένα χιουμοριστικό βίντεο.

@gipsygtattooer

Ecco il risultato dale tattoo guarito, here the results of this tattoo healed #greenscreen

♬ Alba – Ultimo


Πηγή