Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

June 15, 2025
Δις ισόβια και επιπλέον 20 χρόνια φυλάκιση στον εργολάβο από τη Μύκονο για βιασμό ανήλικων δίδυμων κοριτσιών του

Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του


Διαφ.

Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο από τη Μύκονο – Βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

Με μια απόφαση-καταπέλτη, η Δικαιοσύνη έστειλε σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι στα ειδεχθή εγκλήματα κατά ανηλίκων. Ο 50χρονος εργολάβος από τη Μύκονο, πατέρας τεσσάρων παιδιών, κρίθηκε ένοχος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό των δύο ανήλικων διδύμων κορών του και καταδικάστηκε σε δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ανώνυμη καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, αρμόδια για την περιοχή της Μυκόνου. Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα και ιατροδικαστική εξέταση, που επιβεβαίωσε την κακοποίηση. Τα ίδια τα παιδιά, καθώς και η μητέρα τους, επιβεβαίωσαν με τις καταθέσεις τους τον εφιάλτη που βίωναν επί χρόνια.

Διαφ.

Ο καταδικασθείς βίαζε κατ’ εξακολούθηση και παρά φύσιν τη μία από τις κόρες του από την ηλικία των 11 ετών, για διάστημα τριών ετών, ενώ ανάλογη κακοποίηση είχε υποστεί και η δίδυμη αδελφή της.

Διαφ.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για εκδίκηση της συζύγου του. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και η απόφαση εκδόθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με καθολική αναγνώριση της ενοχής του.

Διαφ.

Η μητέρα των παιδιών, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε:

Διαφ.

width=887

width=1080


Πηγή

Διαβάστε επίσης: