Νεφέλη Κουρή: Κουράστηκα να μου λένε όλοι “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Ναι έγινα μαμά από μικρή

April 29, 2023

Νεφέλη Κουρή: Κουράστηκα να μου λένε όλοι “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Ναι έγινα μαμά από μικρή


Διαφ.

Η Νεφέλη Κουρή, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά “Μαύρο Ρόδο”, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την οικογένειά της, τη μητρότητα και τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του Mega.Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «η Αλεξία στο “Μαύρο Ρόδο” Θέλει να εξερευνήσει την Ελισάβετ, έχει την τάση να ρουφάει πράγματα για να της ανοιχτούν άλλοι κόσμοι. Η Αλεξία έχει μεγαλώσει σε μία ιδιόρρυθμη οικογένεια, επιθυμία της είναι να ενώσει την οικογένεια της, νιώθει ότι τα μέλη της έχουν διασκορπιστεί σε ένα βούρκο. Την ενοχλεί που ο πατέρας της ασχολείται με τη νύχτα και ο τρόπος που εκείνος φέρεται στις γυναίκες. Η Αλεξία θα γίνει πολύ επικριτική με τη διπλή ζωή της μητέρας της, θα επέμβει και θα προσπαθήσει να μάθει αλήθειες, δεν της αρέσει να της λένε ψέματα. Γυρίσαμε κάποιες σκηνές με την Ηλέκτρα Νικολούζου – τη μητέρα μου – τις οποίες κάναμε με τόση ένταση και ειλικρίνεια που δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε».

Η Νεφέλη Κουρή για την οικογένειά της

Σχετικά με την οικογένειά της, η Νεφέλη Κουρή επεσήμανε «κουβαλάω την Αλεξία όλη μέρα στο σπίτι μου, μιλάω μόνη μου, ο άντρας μου με ρωτάει “τι λες”, η κόρη μου πολλές φορές απαντάει “η μαμά λέει τα λόγια της”. Η κόρη μου αντιλαμβάνεται ότι παίζω στην τηλεόραση, με βλέπει λίγο και μετά μου λέει να της βάλω παιδικά. Είμαστε τέσσερις αδελφές, οι γονείς μου λάτρευαν τα παιδιά, ο πατέρας μου είναι εκπαιδευτικός και η μητέρα μου είχε παιδικό σταθμό και είναι παιδοψυχολόγος».

Η ηλικία της Νεφέλης Κουρή είναι εμπόδιο στην καριέρα της

Όσον αφορά τη μητρότητα, σημείωσε ότι «η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: