«Είχαμε δώσει όρκο και με πρόδωσε, δεν τον στηρίζω πλέον»: “Καταπέλτης” ο Τριαντάφυλλος κατά του Σάκη Κατσούλη

April 29, 2023

«Είχαμε δώσει όρκο και με πρόδωσε, δεν τον στηρίζω πλέον»: “Καταπέλτης” ο Τριαντάφυλλος κατά του Σάκη Κατσούλη


Διαφ.

Ο Τριαντάφυλλος στέφεται κατά του Σάκη Κατσούλη, τον οποίο αποκαλούσε “αδερφό”, μέχρι πρότινος, επειδή ο παίκτης του Survivor All Star έχει αναπτύξει φιλία με τον Γιώργο Κόρομι, μέσα στο ριάλιτι.Στο Survivor 2021, ο τραγουδιστής και ο Γιώργος Κόρομι είχαν μια μεγάλη κόντρα και δεν μπόρεσαν να λύσουν ποτέ τις διαφορές τους, ούτε μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα τότε, ο Σάκης Κατσούλης είχε σταθεί στο πλευρό του Τριαντάφυλλου, ο οποίος τώρα αποκαλύπτει πως πριν μπει στο Survivro All Star, είχαν δώσει όρκο πως δε θα κάνουν παρέα με τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται ότι καταπάτησε τον όρκο του, κάνοντας τον Τριαντάφυλλο να στραφεί εναντίον του.

Ο Τριαντάφυλλος για τη σχέση Σάκη Κατσούλη και Γιώργου Κόρομι

Σε μια σειρά από βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος αναφέρει.

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το All Star Survivor, είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δε θα είναι ποτέ με amigos, δε θα είναι ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο…

Από εκεί και πέρα, βλέπω κάποια πράγματα. Έκανα υπομονή, έκανα υπομονή αλλά ρε παιδιά, εντάξει. Εσείς κρίνετε, εσείς τα βλέπετε όλα γι΄αυτό ήθελα να σας το πω και να σας ανοίξω την καρδιά μου. Όσο για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν.

Ο Τζέιμς το σεβάστηκε, δε μου είπε ποτέ κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το ίδιο και ο Νίκος Μπάρτζης. Όταν πήγα και τραγούδησα στο μαγαζί του δε μου είπε ποτέ τίποτα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αντίθετα μου είχε πει μπράβο που κρατάω τη φιλία μου. Αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα που βλέπω με έχουν στεναχωρήσει.

Διαλύεται η σχέση του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη;

Και να ξεκαθαρίσω ότι, εννοείται πως δεν στηρίζω Σάκη. Δεν στηρίζω. Δε γίνεται αυτό να το κάνω. Τόσα τραβήξαμε το 2021, δώσαμε έναν όρκο. Δε γίνεται. Έκανα τόση υπομονή. Έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δε γίνεται. Μου το ζητάτε όλοι, λέτε για την τριάδα αλλά ποια τριάδα ρε παιδιά; Θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό εκεί πέρα; Δε γίνεται».


Πηγή