Μεγαλώνει όμορφα χωρίς επεμβάσεις: Η σπάνια εμφάνιση της Θέμις Μπαζάκα που αποφάσισε να ζει μακριά από τα φώτα

April 29, 2023

Μεγαλώνει όμορφα χωρίς επεμβάσεις: Η σπάνια εμφάνιση της Θέμις Μπαζάκα που αποφάσισε να ζει μακριά από τα φώτα



Η Θέμις Μπαζάκα έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, επιλέγοντας να πάει για καφέ με μία φίλη της, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.



Η ηθοποιός κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και προτιμάει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” να απολαμβάνει τον καφέ της, παρέα με μια φίλη της, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Θέμις Μπαζάκα

Θέμις Μπαζάκα δημόσια εμφάνιση

Θέμος Μπαζάκα δημόσια εμφάνιση

Θέμις Μπαζάκα δημόσια εμφάνιση

Άλλωστε όπως έχει υπογραμμίσει η Θέμις Μπαζάκα «αυτό που έλεγα πάντα στην κόρη μου είναι ότι δεν με νοιάζει τι θα γίνει, αρκεί να είναι ηθικός άνθρωπος, τίμια και με αξιοπρέπεια. Αυτά είναι τα πολύ σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος. Κατά τη γνώμη μου έχουν χαθεί από την κοινωνία μας. Είμαστε μια φοβισμένη κοινωνία, δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα. Ο φόβος και η έλλειψη παιδείας. Οι άνθρωποι κοιτάζουν τις ζωές των άλλων γιατί αν κοιτάξουν τη δική τους μπορεί να τρομάξουν… Την προσωπική μου ζωή την άφησα και με άφησε. Δεν ήμουν τυχερή στο θέμα συντρόφου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: