Survivor All Star Spoiler: “Διέρρευσε η τελική τριάδα – Μένει εκτός το μεγάλο φαβορί”

April 29, 2023

Survivor All Star Spoiler: “Διέρρευσε η τελική τριάδα – Μένει εκτός το μεγάλο φαβορί”


Διαφ.

Ο νικητής του Survivor All Star και η τελική τριάδα, ήταν ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε ο Νίκος Γιάννης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».



Παράλληλα, ο χορευτής αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου και τη συνάντηση που είχε με την τραγουδίστρια, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας «της Ελευθερίας της τα είπα τα λάθη που έκανε, τα κατάλαβε. Λάθος συμπεριφορά. Την Ελευθερία την ξέρω σαν άτομο, ξέρω τι χαρακτήρας είναι, τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει. Αλλά επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτους και το είδαμε και μέσα στο παιχνίδι φουλ αυτό».

Και συμπλήρωσε «αν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Μάριο, θα είναι λάθος. Η Ελευθερία τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή από έξω και της λέω ότι δεν είναι σωστό να υποστηρίζεις ένα άτομο που σε εκμεταλλεύτηκε. Παιδιά, κακά τα ψέματα, για εμένα την εκμεταλλεύτηκε για να φτιάξει το όνομά του. Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν, τους έζησα μια χαρά εγώ».

Ο Νίκος Γιάννης προβλέπει ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor All Star

Τέλος, αποκάλυψε ποιοι θεωρεί ότι θα φτάσουν στην τελική τριάδα του Survivor All Star, επισημαίνοντας “στον τελικό θα φτάσουν ο Νίκος Μπάρτζης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος” και μάλιστα, προέβλεψε πως νικητής θα αναδειχθεί ο τραγουδιστής, λόγω της αγάπης του κόσμου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: