Αυτός 49, εκείνη..: Η πραγματική διαφορά ηλικίας Μαραβέγια-Σωτηροπούλου, η εντυπωσιακή τούρτα & οι τρυφερές ευχές

April 30, 2023

Αυτός 49, εκείνη..: Η πραγματική διαφορά ηλικίας Μαραβέγια-Σωτηροπούλου, η εντυπωσιακή τούρτα & οι τρυφερές ευχές


Διαφ.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας τής ευχήθηκε με ένα χιουμοριστικό βίντεό.Η Τόνια Σωτηροπούλου έκλεισε τα 36 της χρόνια και ο σύζυγός της έσπευσε να ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η ίδια μοιράστηκε πλούσιο υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως θα δείτε παρακάτω έσβησε μία άκρως εντυπωσιακή τούρτα που της έφτιαξαν οι συνεργάτες της.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε για τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου: «Σήμερα γιορτάζει η Τόνια που όλοι αγαπήσαμε». Στο βίντεο η ηθοποιός έχει μια κότα στο κεφάλι – με τη βοήθεια φίλτρου – και περπατά στο σπίτι τους.

Η ίδια λέει: «Θέλω να ξέρει ότι σε έχω κορόνα στο κεφάλι μου», είπε η ηθοποιός.

Σε συνέντευξη της στο HELLO είχε πει:

«Ο Κωστής είναι σπουδαίος άνθρωπος και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφος μου, αντικειμενικά είναι ένα υπέροχο πρότυπο. Είναι ευαίσθητος, ειλικρινής, δίκαιος και λογικός. Έχω κερδίσει και κερδίζω, πολλά κάθε μέρα μαζί του. Διαπιστώνω μάλιστα, ότι μοιάζουμε στον άνθρωπο μας όσο περνά ο καιρός. Μαζί του έχω μάθει να είμαι πιο ψύχραιμη και να μπαίνω λίγο πιο εύκολα στη θέση του άλλου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρήκαμε ο ένας τον άλλον».


Πηγή