“Ξέρω ότι έγινε χαμός”: Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στις δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την τελευταία της ανάρτηση

April 30, 2023

“Ξέρω ότι έγινε χαμός”: Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στις δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την τελευταία της ανάρτηση


Διαφ.

Αρνητικά σχόλια δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα μετά από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία τη βλέπουμε να γυμνάζεται μέσα στο γραφείο της.



Η Χριστίνα Μπόμπα έχει γίνει αρκετές φορές στόχος αρνητικών σχολίων με τις περισσότερες φορές να επιλέγει να μην απαντήσει.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε έστω και δέκα λεπτά μέσα στην ημέρα στον εαυτό μας.

«Λοιπόν, εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο. Ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου Post που έκανα γυμναστική στο γραφείο. Δε ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω. Έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο μας και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και όλες τις δουλειές που έχω.

Το point και αυτό που θέλω να πω είναι, κορίτσια, όποτε μπορείτε, σε όποιο χώρο έχετε, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω 10 λεπτάκια, μισή ή μια ώρα, όσο χρόνο βρει ο καθένας, για λίγη κίνηση. Εγώ το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη» ανέφερε στο story της η Χριστίνα Μπόμπα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: