“Τι έπαθες αγάπη μου; Γιατί κλαίει;”: Σάστισε η Κορομηλά με την Ευαγγελία Μουμούρη στον αέρα της εκπομπής

April 30, 2023

“Τι έπαθες αγάπη μου; Γιατί κλαίει;”: Σάστισε η Κορομηλά με την Ευαγγελία Μουμούρη στον αέρα της εκπομπής


Διαφ.

Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε στο “Σπίτι με το MEGA”, χθες, Σάββατο, το βράδυ, σε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.



Ειδικότερα, έντονη ήταν η συγκίνηση της ηθοποιού, όταν η φίλη και συνάδελφός της, Ελένη Καρακάση, ερμήνευσε την επιτυχία «Έχω στενάχωρη καρδιά».

Τα δάκρυα της Ευαγγελίας Μουμούρη προκάλεσαν ανησυχία στο πλατό

Όταν η Ελένη Καρακάση ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Ρούλα Κορομηλά της είπε «Ελένη, έγραψες αλλά ξέρεις τι έγινε; Γιατί κλαίει η Ευαγγελία;» και εκείνη ρώτησε την Ευαγγελία Μουμούρη «τι έπαθες αγάπη μου;».

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ευαγγελία Μουμούρη

Η ηθοποιός απάντησε «θα σας πω… Ξέρετε τι γίνεται; Το σκεφτόμουν τώρα και το σκεφτόμουν και στην πρόβα που άκουσα την Ελένη. Ρούλα, εμείς γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Ζούμε στο θέατρο και στην τηλεόραση περισσότερες ώρες από ότι με την οικογένεια μας. Αυτό είναι που μας ενώνει με το συνάφι το παλαιότερο, γιατί και αυτοί οι άνθρωποι, που τώρα τους τιμάμε, ζούσαν μαζί για ώρες. Ζούσαν μέσα στη δουλειά τους. Με αυτά τα παιδιά εδώ έχουμε διασκεδάσει στην τηλεόραση τραγουδώντας και γλεντώντας και έτσι ζούμε εμείς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: