“Άγγιξα τον θάνατο, πολύς πόνος”: Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η σοβαρή επιπλοκή & η φωτο

April 30, 2023

“Άγγιξα τον θάνατο, πολύς πόνος”: Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η σοβαρή επιπλοκή & η φωτο


Διαφ.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε μία περιπέτεια με την υγεία του, τις προηγούμενες ημέρες και το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.



Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και υπογράμμισε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δώδεκα ημέρες, μετά από πολλές επιπλοκές που του προκάλεσαν πέτρες στη χοληδόχο κύστη.

Όπως τόνισε «Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα», ωστόσο, επανήλθε υγιής στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την υγεία του

“Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μερες που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι περισσότερες στιγμές εκτός ίσως από αυτήν την στιγμη που αισθάνομαι πλέον περισσότερη ασφαλεια, είχαν πολύ πονο, ατελείωτη αγωνία και φόβο. Μέχρι και το θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα.

Δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό που ανεβάζω μια τέτοια φωτογραφία με τους καθετήρες στο λαιμό μου. Από την άλλη, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν έμεινε καμία φλέβα μου και αναγκάστηκαν οι γιατροί να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα βάζοντας μια κεντρική φλέβα για να παίρνω την απαραίτητη αγωγή. Δεν ήταν εύκολο αλλά τώρα που είμαι καλά, καταλαβαίνω ότι μέσα στη ζωή είναι και αυτά.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ευχαριστεί εκείνους που στάθηκαν δίπλα του

Τελικά, με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρεψω υγιής και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Σχίζα, τον γιατρό και συναδερφο μου που βάζει ψυχη και καρδιά για κάθε ασθενή του όπως και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την επιστημονικότητα τους και την ανθρωπιά τους. Ευχαριστώ όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!

Την φωτογραφία θα την κρατήσω και θα γυρνάω να την βλέπω για να θυμαμαι ότι όσες φορές κι αν πονέσω, όσο και αν φοβηθώ, κάποια στιγμή το χαμογελο θα επιστρέψει και πάλι.

Υ.Γ. Επειδή είναι λογικό να αναρωτιέστε τι με έκανε να νοσηλευτώ, το πρόβλημα τελικά ήταν πέτρες στη χοληδόχο κύστη που μου προκάλεσαν πολλές επιπλοκές!”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: