Φελίσια Τσαλαπάτη: “Στο σχολείο με φώναζαν η χοντρή. Αυτό με οδήγησε στο άλλο άκρο. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε”

April 30, 2023

Φελίσια Τσαλαπάτη: “Στο σχολείο με φώναζαν η χοντρή. Αυτό με οδήγησε στο άλλο άκρο. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε”


Διαφ.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μίλησε για την νευρική ανορεξία, αλλά και για τη συμπεριφορά που είχαν οι συμμαθητές της στο σχολείο, όταν είχε περιττά κιλά.



Η Φελίσια Τσαλαπάτη για τα περιττά κιλά που είχε

Όπως υπογράμμισε η παρτενέρ του Τριαντάφυλλου στο J2US «Όταν ήμουν μικρούλα, επειδή άλλαζα και συνέχεια σχολεία, μέχρι να δεθώ με τα παιδιά, ήμουν η χοντρή. Έτσι με φωνάζανε. Είχα όντως παραπανίσια κιλά αλλά απενοχοποιήθηκε μετά στο μυαλό μου. Όταν άρχισα να αδυνατίζω, άρχισα να βλέπω τεράστια αποδοχή από τους άλλους. Ήμουν άρρωστη κι αντί να μου πουν “τι κάνεις” μου έλεγαν “αδυνάτισες”».

Η μάχη της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τη νευρική ανορεξία

Και συμπλήρωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη “αυτό με οδήγησε στο να πάθω μια ανορεξία. Εκεί την ακούσαμε λίγο. Δεν έφτασα σε ακραίο σημείο, το προλάβαμε εγκαίρως. Δε με άφηνα να φάω. Πείναγα και δεν έτρωγα. Είδα τους γονείς μου να κλαίνε και θορυβήθηκα. Τότε σταμάτησα να μην τρώω. Μετά, ασχολήθηκα με τη γυμναστική και άρχισα να τρώω σαν άνθρωπος και κατάλαβα ότι η υγεία είναι ένα διαφορετικό κομμάτι. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά και προσέχεις το σώμα σου και κάνεις πράγματα που αγαπάς, είσαι πιο όμορφος από ποτέ”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: