“Σκοτωμός” με Τριαντάφυλλο και Γαρμπή στο J2US: “Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε”-“Τι κουβέντες είναι αυτές;”

April 30, 2023

“Σκοτωμός” με Τριαντάφυλλο και Γαρμπή στο J2US: “Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε”-“Τι κουβέντες είναι αυτές;”


Διαφ.

Στο J2US που προβλήθηκε χθες, Σάββατο, το βράδυ, έγινε χαμός ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Καίτη Γαρμπή, μετά την κριτική που έκανε η κριτής για την ερμηνεία της Φελίσιας Τσαλαπάτη.Ειδικότερα, μαζί με τον παρτενέρ της, Τριαντάφυλλο, βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού σόου η Φελίσια Τσαλαπάτη, για ακόμη μία βραδιά και η ερμηνεία του ζευγαριού δεν εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.

Μάλιστα, οι τρεις κυρίες της επιτροπής του J2US, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδφή και Καίτη Γαρμπή, ήταν ιδιαιτέρως αυστηρές στα σχόλια που έκαναν προς την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό.

«Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι, το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική, οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά, όμως, βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι, αλλά δεν έφτασε σε μένα» υπογράμμισε αρχικά η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

Χαμός στο J2US με Τριαντάφυλλο και Καίτη Γαρμπή

Θέλοντας να υπερασπιστεί την παρτενέρ του, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε «μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, προσπαθεί, δίνει πόνο και κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ, γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα! Και αυτό το παιδί αντέχει τόσο πολύ, το λέω αλήθεια. Πρέπει να είμαι δίκαιος, άσχετα από τα καλά λόγια που ακούω εγώ, απλά αυτό το κορίτσι στεναχωριέται συνέχεια, δίνει πολύ προσπάθεια, ξυπνάει από τις 5 το πρωί, τρέχει για το παιδί, τρέχει από δω, τρέχει από εκεί, έρχεται στις πρόβες, είναι φοβερή, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούει τα ίδια, πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε».

Απαντώντας στον Τριαντάφυλλο, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε «λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται. Τι κουβέντες είναι αυτές που λες; Δεν είναι έτσι, αυτό που λες Τριαντάφυλλε».

“Καίτη μου, δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα” ανταπάντησε ο Τριαντάφυλλος, με την κριτή να του λέει “μην το ξαναπείς όμως αυτό. Τριαντάφυλλε, εσύ επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξη της. Αυτό που φτάνει όμως σε εμάς είναι, ψυχρά, να ακούσουμε κάτι για δυο λεπτά και να αποφασίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψιν σοβαρά τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια. Εσύ, όμως, με αυτό που ακούς τώρα, σκέφτεσαι «κοίταξε τι ωραία που τα πήγαμε στις πρόβες»”.


Πηγή