«Θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω»: Σπαράζουν οι αναρτήσεις από την σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ

April 30, 2023

«Θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω»: Σπαράζουν οι αναρτήσεις από την σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ


Διαφ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς ανακοινώθηκαν δυο συλλήψεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.



Στις αρχές βρίσκονται δυο αδέρφια τα οποία η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως είχαν άμεση εμπλοκή στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από 2 χρόνια. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα 2 αδέρφια ανήκαν στην υποστηρικτική ομάδα των εκτελεστών που έστησαν καρτέρι στον αστυνομικό συντάκτη το μεσημέρι της 9ης Απριλίου.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου αναφέρει τα εξής: «Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη. Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου 2 χρόνια μετά αναζητά δικαιοσύνη

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου 2 χρόνια μετά αναζητά δικαιοσύνη και να βρεθούν και οι εντολείς της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη, λόγω ότι ήρθε στο μυαλό μου εκείνη η σκηνή που αντίκρισα, όταν κατέβηκα κάτω από το σπίτι με τον Γιώργο πεσμένο αιμόφυρτο. Ανακούφιση γιατί αρχίζει να δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του δηλαδή».

Η χήρα του Καραϊβάζ, αυτά τα 2 χρόνια δεν πέρασε στιγμή που να ξέχασε τον Γιώργο Καραϊβάζ και αρκετά συχνά οι αναρτήσεις της στα social media προκαλούσαν συγκίνηση.

«Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις αφόρητα τόσο μα τόσο πολύ Δεν μας άφησαν το περιθώριο να μπορέσω να σε βοηθήσω ούτε στο ελάχιστο ούτε μια στερνή αγκαλιά. Δυστυχώς μόνο σ έβλεπα πεσμένο μπρούμυτα ευθυτενή και αγέρωχο όπως πάντα ήσουν, ακόμα και οι σφαίρες δεν σε λύγισαν αγάπη μου, το κορμί σου ήταν τόσο ίσιο μα δεν πρόλαβα να σε δω πριν φύγεις στην αιωνιότητα δεν πρόλαβα να άου πιάσω το χέρι Καλό ταξίδι στους ουρανούς» είχε πει χαρακτηριστικά για το φετινό Πάσχα.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από περίπου ένα μήνα με αφορμή δημοσιεύματα για τις οικονομικές απολαβές του συζύγου της ξέσπασε με μια ανάρτησή της θέλοντας να δώσει μια απάντηση.

«Με αφορμή κάποια σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο θέλω να σας μιλήσω για κάτι που πραγματικά με θλίβει και ντρέπομαι που αναφέρομαι σ αυτό, ιδιαίτερα για τον πολυαγαπημένο μου το Γιώργο μου. Είναι τραγικά εξευτελιστικό, ποταπό να αναφέρομαι για την ανθρώπινη έλλειψη του συντρόφου μου και ταυτόχρονα να μιλάω για χρήματα. Μακάρι να μην τύχει σε κανένα. Νοιώθω σα να προσβάλω τη μνήμη του (…)

Έχω πει πολλές φορές ότι ήταν εργάτης της δημοσιογραφίας και όντως ήταν, αυτό που δεν ισως δεν καταλαβαίνεται ότι αυτό δεν τον κατατάσσει στον εργαζόμενο των χιλίων ευρώ. Δήλωνε τα πάντα γιατί ήθελε μια καλή σύνταξη, δούλευε για την οικογένεια του, οι εισφορές του ήταν υπερπολλαπλάσιες από ανθρώπων που θα δουλέψουν για τρεις ζωές, αυτό το έκανε για την οικογένεια του και για κανένα κράτος. Έτσι λοιπόν στη μνήμη του Γιώργου θεωρώ ατιμωτικό να είναι η σύνταξη του 400 €».

Στάθα Αλεξανδροπούλου: Η ανάρτηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του που συγκίνησε

«Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν ολοι . Μου λείπει η ζωή μου θέλω τη ζωή μου πίσω θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ. Έχω να σ’ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, που βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πως ξυπνάω, και πάω στο γραφείο , πως κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου.

Πως ζω χωρίς τα γλυκόλογα σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο οτι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου», ανέφερε η Στάθα Αλεξανδροπούολου.

Στάθα Αλεξανδροπούλου: Το δημόσιο ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου με μια μακροσκελή ανάρτηση είχε πει το δικό της «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης: «Αυτό τον ενάμιση χρόνο που όλα άλλαξαν μέσα σε δευτερόλεπτα στη ζωή μου, σταθήκατε πλάι μου ο καθένας με το δικό του τρόπο και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό. Άνθρωποι που δεν γνωριστήκαμε ποτέ, που οι ίδιοι είχατε ένα προσωπικό βίωμα η άλλοι που γνώριζαν και συμπαθούσαν το Γιώργο μου μέσα από την καθημερινή έκθεση του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε από την τηλεόραση, είτε από τα γραφόμενα του.

Σας ευχαριστώ που προσπαθήσατε να μετριάσετε τον πόνο της απώλειας, το θρήνο της απρόσμενης δολοφονίας, του ανθρώπου που έζησα μαζί του 31 χρόνια, κάναμε όνειρα, προοδεύσαμε, στήσαμε τη ζωή μας , τις καριέρες μας, το σπίτι μας μα πάνω από όλα αποκτήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα το γιο μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: