«Δεν θα σταματήσω ποτέ από το Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Παπαδάκης στα 72 του θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα

May 1, 2023

«Δεν θα σταματήσω ποτέ από το Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Παπαδάκης στα 72 του θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα


Διαφ.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη δημοσιογραφία και το «Καλημέρα Ελλάδα»



Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και το “Καλύτερα δε Γίνεται” και μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και για το μέλλον του.

Αρχικά για την πρώτη τηλεοπτική χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, είπε: “Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να επιλέξω εγώ. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ και εγώ αυτό που δεν είμαι εκείνη. Αυτό ήθελα! Να υπάρχουν δύο άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν τις απόψεις τους και δεν θα έχουν ανταγωνισμό. Είναι μια από τις καλύτερες χρονιές φέτος”.

Σχετικά με την προεκλογική περίοδο, είπε: “Για μένα είναι το χειρότερο μου η προεκλογική περίοδος. Η κωλοτούμπα πηγαίνει σύννεφο. Πολλοί δημοσιογράφοι υποψήφιοι. Δεν μπορείς τη μια μέρα να είσαι δημοσιογράφος και να ασκείς κριτική και την επόμενη να είσαι με το κόμμα που έκανες κριτική. Ή έλεγες πριν ψέματα ή τώρα”.

Για τον λογαριασμό του στο Instagram, είπε: “Κάποιος μου έφτιαξε λογαριασμό και δεν το ήξερα. Μου είπε η Μαρία “γιατί δεν με ακολουθείς;”. Δεν τα πιστεύω αυτά. Είναι ξένα για μένα γιατί πιστεύω σε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Είναι δυνατόν να επιδιώκω τα likes;”.

“Έχω κάνει πολλά λάθη και αλίμονο αν δεν κάνεις και δεν αδικήσεις σε μια δουλειά που δεν στηρίζεται σε κάτι προκαθορισμένο. Και κόσμο θα έχεις αδικήσει” είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: “Εδώ θα είμαι του χρόνου. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι μπροστά, πίσω ή στο πλάι. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία και το “Καλημέρα Ελλάδα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: