“Θρήνος” στον “Σασμό”: Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

May 1, 2023

“Θρήνος” στον “Σασμό”: Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή


Διαφ.

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA.



Η στιγμή για να ομολογήσει ο Μαθιός τον φόνο του Στεφανή στη Βασιλική έφτασε. Παράλληλα, η Μαρίνα βοηθάει τον Αστέρη και την Αργυρώ, ενώ ο Μύρος τραυματίζεται σοβαρά έπειτα από έναν πυροβολισμό.

Στη σειρά Σασμός, ο Αστέρης εξακολουθεί να είναι εξοργισμένος µε την Αργυρώ που του έκρυψε πως ο Πετράκης είναι γιος του. Ωστόσο, όπως θα δούμε, όταν οι δυο τους συναντιούνται, δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτά τους και δίνουν ένα τρυφερό φιλί.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Μαθιός συνεχίζουν να συναντούν τον Πετρή και να περνούν κάποιες ώρες μαζί του. Ωστόσο, η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό την ώρα που βρίσκεται στο σπίτι του το παιδί. Η γυναίκα ξαφνιάζεται και ζητάει εξηγήσεις µε αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού MYTV και ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή για τη σειρά Σασμός.

Όταν η Μαρίνα μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να αφήσει πίσω της το µίσος που τρέφει για τον Αστέρη και κάνει µία κίνηση για να βοηθήσει τον ίδιο και την Αργυρώ. Συγκεκριμένα, προτείνει να βλέπει ο νεαρός το παιδί στο δικό της σπίτι.

Η κοπέλα συγκινείται από τη βοήθεια που τους προσφέρει η μητέρα της, καθώς ξέρει πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να ξεπεράσει το γεγονός πως ο αγαπημένος της σκότωσε τον αδελφό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης, στην προσπάθειά του να εκτελέσει ένα σχέδιο του Φαρµάκη, πυροβολεί τον Μύρο.

Ο αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η Άσπα, η οποία αγωνιά για την υγεία του, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: