Οικογενειακός θρήνος: Νεκρό 20 ημερών βρέφος, βρέθηκε μέσα στα αίματα -Το δράμα της 20χρονης μητέρας

May 7, 2023
Οικογενειακή τραγωδία: Βρέφος ηλικίας 20 ημερών βρέθηκε νεκρό σε πιδακίδες αίματος – Η δυστυχία της μητέρας 20 ετών.

Οικογενειακός θρήνος: Νεκρό 20 ημερών βρέφος, βρέθηκε μέσα στα αίματα -Το δράμα της 20χρονης μητέρας


Διαφ.

Τραγωδία σημειώθηκε στην τοπική κοινωνία Κρυονερίου στην Καβάλα με βρέφος μόλις 20 ημερών που εντοπίστηκε νεκρό πάνω στη μαμά του.



Το βρέφος φέρεται να βρέθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (6/5) από τον παππού του, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στην κάμερα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, η γιαγιά του βρέφους.

Σύμφωνα με εκείνη, το αγοράκι ήταν ζωντανό τρεις ώρες πριν, όταν το σήκωσε η μητέρα του για να το ταΐσει. Όπως είπε ο παππούς, το νεκρό βρέφος εντόπισε το πρωί η γιαγιά, αγκαλιά με τη μητέρα του που κοιμόταν. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το μωρό ήταν γεμάτο αίματα.

Το παιδί διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα το 20 ημερών αγοράκι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα GRTimes, η νεκροτομή αναμένεται σήμερα Κυριακή.






Η επικρατέστερη αιτία θανάτου για το βρέφος

Από αναρρόφηση πέθανε το 20 ημερών βρέφος το πρωί του Σαββάτου στο Κρυονέρι Καβάλας, σύμφωνα με τον αδελφό της μητέρας, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για την τραγική είδηση έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας.

Όπως περιγράφει ο θείος του παιδιού, η μητέρα είπε στην οικογένειά της πως τάισε το βρέφος στις 6 το πρωί και ξάπλωσε για να κοιμηθεί έχοντας το αγοράκι στην αγκαλιά της.

Δύο ώρες αργότερα, που ξύπνησε, ήταν νεκρό δίπλα της, αναφέρει στο protothema.gr ο αδελφός της μητέρας, μη μπορώντας να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία. Φώναζε και έτρεξε να βρει τον πατέρας μας. Όταν το πήρε στην αγκαλιά του, το μωρό ήταν παγωμένο και η αδελφή μου κατέρρευσε. Μας ενημέρωσαν ότι το μωρό έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, σημειώνει.

Το βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αγνώστου πατρός. Η γυναίκα φιλοξενείται στο σπίτι των γονιών της στο Κρυονέρι Καβάλας.

Το οικογενειακό δράμα

Το ThessToday.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, με τον ίδιο να ξετυλίγει την ιστορία πίσω από την τραγωδία και παράλληλα, να υπογραμμίζει την αμέριστη στήριξη της Τοπικής Διοίκησης προς την οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, πίσω από την τραγωδία κρύβεται μια θλιβερή οικογενειακή ιστορία. Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι, όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε, ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το εγκληματικής ενέργειας. Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο, ο οποίος μου μετέφερε πως ό,τι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση, σημείωσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η επικρατέστερη εκδοχή για τον θάνατο του παιδιού είναι να έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: