Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν λάθος αυτό που του έκανα, μακάρι να μπορούσα να ζητήσω συγνώμη»

May 19, 2023

Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν λάθος αυτό που του έκανα, μακάρι να μπορούσα να ζητήσω συγνώμη»


Διαφ.

Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης : Σε αρκετά φορτισμένο κλήμα, το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή του, μίλησε για την σχέση του με τον γνωστό επιχειρηματία Στηβ Κακέτση αλλά και για τον πόνο που βιώνει αφού ο Στηβ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, σε ηλικία 73 ετών.



Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης

Γιώργος Λιάγκας : Τα όσα δήλωσε για την σχέση του με τον Στηβ Κακέτση

 Αρχικά μας ανάφερε πως οι δυο τους ήταν πολύ στενοί φίλοι, ενώ επισήμανε πως ο γνωστός επιχειρηματίας είχε πάθει δυο εγκεφαλικά επεισόδια, γεγονός που επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την υγεία του.

Ακόμα προσέθεσε, πως ο Στηβ Κακέτσης είχε παραιτηθεί από τη ζωή, και έλεγε πως προτιμά να πεθάνει παρά να είναι σε αυτή τη κατάσταση.

Ακόμα ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις τρεις γυναίκες που ο Στηβ Κακέτσης παντρεύτηκε τις οποίες αυτός γνώρισε μέσω του Γιώργου Λιάγκα. Επίσης απολογήθηκε για το γεγονός πως ο ίδιος λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας, δεν πρόλαβε να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο, στις τελευταίες του στιγμές.
Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης

Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης

Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης

Γιώργος Λιάγκας-Στηβ Κακέτσης

Εξομολογήθηκε ακόμα,  ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που του κρατούσε το χέρι όταν ο Γιώργος είχε  χάσει τον πατέρα του.

Ο επιχειρηματίας Στηβ ή Στράτος όπως τον αποκαλούσαν οι παιδικοί του φίλοι, δήλωνε πως ήταν άνθρωπος που είχε σπουδάσει το πεζοδρόμιο.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή του: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον».

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά», δήλωνε ο ίδιος το 2017 στην Espresso.

Με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση θα το δώσουν συγγενής και φίλοι στην κηδεία του, την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.00.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής :


Πηγή

Διαβάστε επίσης: