Νονός πήγε να ψηφίσει, τον κράτησαν «αιχμάλωτο» στο εκλογικό κέντρο και έχασε το γλέντι (vid)

May 21, 2023
Από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής (21/5) δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευτράπελα.

Ένας ανυποψίαστος νεαρός άντρας στη Θεσσαλονίκη που έγινε την Κυριακή (21/5) νονός, πήγε να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα με το κοστούμι του λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη. Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφηνε να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά δεν είχε εμφανιστεί.


Διαφ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άντρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι επέτρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Όταν δε, διάβασε το όνομά του, ο δικαστικός αντιπρόσωπος του είπε ότι δεν μπορεί να φύγει γιατί είναι στην εφορευτική επιτροπή. Ο ίδιος ο νονός είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός, και ότι τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος του δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα. Έτσι ο νονός παρέμεινε εντός της αίθουσας του εκλογικού κέντρου μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: