Δάκρυσαν όλοι μόλις το είδαν: Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης

May 23, 2023

Δάκρυσαν όλοι μόλις το είδαν: Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης


Διαφ.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την εξαφάνιση και εν συνεχεία ανακάλυψη τους πτώματος του Βασίλη Γιακουμάκη και να γίνει γνωστή η τραγική ιστορία του άτυχου παιδιού που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς γινόντουσαν γνωστές οι λεπτομέρειες για την υπόθεσή του. Σοκ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους Κρητικούς συμφοιτητές του.



Οι μνήμες αυτές με αφορμή την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ξύπνησαν καθώς η παράσταση με τίτλο 801,5 m είναι εμπνευσμένη από την τραγική ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συνέβη στην πόλη των Ιωαννίνων το 2015. Το θέατρο γίνεται ο χώρος για να ακούσουμε αυτούς που δεν τους δόθηκε πότε η ευκαιρία να μιλήσουν.

Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης

Το Life-Events.gr βρέθηκε στα Ιωάννινα και επισκέφθηκε τον τόπο όπου ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε την τελευταία του πνοή και που θα θυμίζει για πάντα την τραγική ιστορία του.

Εκεί, οι εικόνες, προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα

Όπως φαίνεται, οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, δεν ξεχνούν το νεαρό σπουδαστή. Ο χώρος που βρέθηκε νεκρός είναι περιφραγμένος και περιποιημένος, ενώ στο σημείο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη, λουλούδια και φαναράκια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται το σημείο για να ανάψουν ένα κερί και να αφήσουν ένα λουλούδι ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου 20χρονου σπουδαστή.

Η ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε θεατρική παράσταση με τίτλο «801,5 Μέτρα»

Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την περιοχή των Ιωαννίνων στις 6 Φεβρουαρίου 2015. Εκείνη την Παρασκευή, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έφυγε βιαστικά από τη φοιτητική εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής χωρίς να ενημερώσει τον συγκάτοικό του για το πού θα πάει όπως συνήθιζε. Πήρε τα κλειδιά του αλλά άφησε μπουφάν, πορτοφόλι, πάσο και κινητό τηλέφωνο.

Μετά από ένα μήνα, στις 15 Μαρτίου του 2015, λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε αγροτική περιοχή περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός.

Η σορός του ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και ακριβώς δίπλα ένα μαχαίρι. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αποκλειστικό: Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη παίρνουν δημόσια θέση στην υπόθεση αυτοκτονίας του 14χρονου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: