Ψήφισε και μετά από λίγο ήταν νεκρός – Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τις 4 κηδείες

May 23, 2023

Ψήφισε και μετά από λίγο ήταν νεκρός – Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τις 4 κηδείες


Διαφ.

Ένας 64χρονος ψηφοφόρος “έχασε” τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, προχθές, Κυριακή.



Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, επιστρέφοντας στη Λάρισα και μπροστά στη σύντροφό του, η οποία τραυματίστηκε.

Ο 64χρονος ψηφοφόρος ψήφισε και μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Ο αδικοχαμένος άνδρας από το Καστρί του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα, σκοτώθηκε στην περιοχή Ομορφοχωρίου, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο 64χρονος ψηφοφόρος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου είχε πάει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, μαζί με τη σύντροφό του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 64χρονος ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η τραγική είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς.

Σημειώνεται πως, μέσα στον τελευταίο χρόνο, είναι η τέταρτη κηδεία για την οικογένειά του, αφού προηγήθηκαν των γονιών του και του γαμπρού του.

64χρονος ψηφοφόρος σκοτώθηκε σε τροχαίο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: