Είχε παρασύρει αστυνομικό στον θάνατο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον χαμό του 20χρονου Αντώνη

May 25, 2023
Ο 20χρονος Αντώνης παρέσυρε αστυνομικό και οδηγήθηκε στον θάνατο, σε μια τραγική στιγμή που αποκαλύπτει το παιχνίδι της μοίρας.

Είχε παρασύρει αστυνομικό στον θάνατο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον χαμό του 20χρονου Αντώνη


Διαφ.

Ο 20χρονος Αντώνης, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, είχε σκοτώσει έναν ηλικιωμένο, πριν από λίγους μήνες.



Το τροχαίο δυστύχημα, που έχασε τη ζωή του ο νεαρός, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της Εγλυκάδας, όταν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα καθόδου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο αδικοχαμένος νέος δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο που διακομίσθηκε.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν γρήγορα σε νοσοκομείο της πόλης τον άτυχο νέο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος νέος είχε εμπλακεί σε δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες, όταν είχε σκοτωθεί ένας συνταξιούχος αστυνομικός που πήγαινε σε φούρνο, με αποτέλεσμα από εκείνη τη μέρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον δρόμο.

Ο 20χρονος Αντώνης είχε παρασύρει έναν ηλικιωμένο, οχτώ μήνες πριν

Στα μέσα Αυγούστου, συνταξιούχος αστυνομικός πηγαίνει να αγοράσει ψωμί σε γειτονικό φούρνο, στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Λαγκαδά, όταν ένα μηχανάκι, που οδηγεί 19χρονος, τον παρασύρει και χάνει τη ζωή του.

Οδηγός της μηχανής ήταν ο 20χρονος Αντώνης είχε υποστεί σοκ με την παράσυρση του πεζού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από 16 ημέρες, έφυγε από την ζωή και η χήρα του συνταξιούχου αστυνομικού που είχε παρασυρθεί, η οποία βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, εξαιτίας του θανάτου του συζύγου πριν από οχτώ μήνες.

Ο

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: