Γυρνάει ο γιατρός και λέει στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όγκος σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής»

May 25, 2023

Γυρνάει ο γιατρός και λέει στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όγκος σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής»


Διαφ.

Για τον καρκίνο στο νεφρό μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Σπύρος Παπαδόπουλος.



Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι έκανε δυο γάμους στη ζωή του, κάποτε υπήρξε φανατικά εναντίον του θεσμού, ενώ δεν κρύβει ότι υπήρξαν φορές που απάτησε συντρόφους του.

«Ήμουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων.

Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα. Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω.

Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με το τέλος της εκπομπής του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι γίνονταν πράγματα στα οποία ο ίδιος δεν ήταν σύμφωνος και κάποιες παρεκκλίσεις τις οποίες προσπερνούσε καθώς ήθελε να αποφύγει τη ρήξη.

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου.

Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται», τόνισε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο, επισημαίνοντας ότι αν και η κατάσταση ήταν σοβαρή και επικίνδυνη, ο ίδιος δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία του.

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν» τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: