Είπε την αλήθεια για το μπότοξ η Ελεονώρα Μελέτη: Η παρενέργεια που της προκάλεσε & η “άρνηση” να το ξανακάνει

May 26, 2023

Είπε την αλήθεια για το μπότοξ η Ελεονώρα Μελέτη: Η παρενέργεια που της προκάλεσε & η “άρνηση” να το ξανακάνει



H Ελεονώρα Μελέτη δεν “μάσησε” τα λόγια της και αποκάλυψε όλη την αλήθεια σχετικά με το αν έχει κάνει μπότοξ.



Μια ξεκάθαρη (και πολύ ειλικρινή) απάντηση θέλησε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη σε ερώτηση follower της στο Instagram σχετικά με ένα θέμα που θεωρείται ταμπού από πολλούς, και δεν είναι άλλο από το μπότοξ. Αφορμή στάθηκε ένα Q&A που διοργάνωσε η παρουσιάστρια πριν λίγες ώρες, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να τη ρωτήσουν ό, τι θέλουν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα απαντήσει σε όλα εκτός αν δεν γνωρίζει.

Αναλυτικότερα, η ερώτηση που της τέθηκε ήταν εάν κάνει μπότοξ, και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς ενδοιασμούς, βάζοντας τέλος στις όποιες φήμες κυκλοφορούν σχετικά. Έτσι, η παρουσιάστρια απάντησε ότι έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά της προκαλεί τικ γιατί θέλει να κάνει κινήσεις και δεν μπορεί, με αποτέλεσμα να “καίγεται” ο εγκέφαλός της. Επίσης δήλωσε ότι έχει να κάνει έναν χρόνο σχεδόν από την τελευταία φορά.

Η δημοσίευση της Ελεονώρας Μελέτη

Μελέτη

Λίγα λόγια σχετικά με το μπότοξ:

Το μπότοξ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες, που βοηθά στην εξάλειψη των ήδη εγκατεστημένων ρυτίδων αλλά και στην πρόληψή τους, αν γίνει από νωρίς (baby botox). Πρόκειται για μια μορφή φυσικής πρωτεΐνης που παράγεται από το κλωστηρίδιο botulinum (βοτουλινική τοξίνη). Εγχέεται τοπικά με ένεση και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου που προκαλούν με τη σύσπασή τους ρυτίδες και μικρές γραμμές, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και τον σχηματισμό νέων ρυτίδων.

Παρ’ όλη τη δημοτικότητά του όμως, εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού με πολλές γυναίκες να ντρέπονται να παραδεχτούν ότι το έχουν κάνει, και άλλες να φοβούνται να το δοκιμάσουν εξαρχής. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα βήμα μπροστά σχετικά με την απενοχοποίησή του, μιας και η ειλικρινής δήλωσή της δείχνει ότι η ίδια δεν το καταδικάζει μεν, θεωρεί ωστόσο ότι δεν το χρειάζεται (τουλάχιστον όχι πολύ συχνά) για τους δικούς της, προσωπικούς λόγους.

Οι γυναίκες είναι ελεύθερες να κάνουν ό, τι τις εκφράζει και τις κάνει να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους. Επίσης, είναι δικαίωμά τους να προβαίνουν σε όποια διαδικασία θέλουν ώστε να βοηθούν τον εαυτό τους να μεγαλώνει όμορφα, είτε αυτό είναι κάποια ενέσιμη θεραπεία είτε κάποιος πιο φυσικός τρόπος, εναλλακτικός του μπότοξ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: