Ανατροπή με τη νεκρή 60χρονη στη Βαρβάκειο: Ομολόγησε ο δολοφόνος της, γι’αυτό σκότωσε την άτυχη γυναίκα

May 26, 2023
Ο δράστης της ανατροπής με τη νεκρή 60χρονη στη Βαρβάκειο ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Ανατροπή με τη νεκρή 60χρονη στη Βαρβάκειο: Ομολόγησε ο δολοφόνος της, γιαυτό σκότωσε την άτυχη γυναίκα


Διαφ.

Ένας άνδρας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ο οποίος φέρεται πως είναι ο ένοχος για τη δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο.



Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε και προσήχθη νωρίτερα απόψε, για τη δολοφονία της 60χρονης γυναίκας.Πρόκειται για έναν 42χρονο, ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με την γυναίκα και είναι εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή.

Θύτης και θύμα ήταν εξαρτημένα άτομα. Ο 42χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν έκαναν μαζί χρήση ουσιών, εκείνη γινόταν επιθετική.

Το μαχαίρι με το οποίο έγινε το έγκλημα ήταν δικό της, όπως είπε.
Αυτή μου επιτέθηκε με μαχαίρι… Την τσάντα δεν την πήρα εγώ. Κάποιος άλλος που πήγε την πήρε την τσάντα και το κινητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τον 42χρονο τον είχαν διώξει από τη δομή λόγω βίαιης συμπεριφοράς.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας μετά τη σύλληψή του για το νόμο περί όπλων. Σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Ίδιες πηγές λένε ότι μετά το φονικό σταμάτησε σε μαγαζιά και τον είδε κόσμος ότι είχε μαχαίρι. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ρούχα και παπούτσια με τα οποία τον έχουν καταγράψει την ώρα της δολοφονίας.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του άνδρα, μετά από ανάλυση υλικού από κάμερες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών, βρέθηκε νεκρή σε πάρκο, απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά, χθες (24/5).

Δολοφονήθηκε με πολύ άγριο τρόπο, αφού είχε δεχθεί 20 μαχαιριές στο λαιμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 60χρονης.

Ταυτοποιήθηκε στη συνέχεια, από τα αποτυπώματά της και εκεί φάνηκε ότι ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: