2 μήνες πριν το τέλος: Ανατριχιάζει το προφητικό μήνυμα της Τίνα Τέρνερ στο διαδίκτυο “Μακάρι να γνώριζα”

May 26, 2023
Ανατριχιαστικό είναι το προφητικό μήνυμα της Τίνα Τέρνερ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δύο μήνες πριν από το τέλος. Μακάρι να είχα γνωρίσει το μήνυμα νωρίτερα.

2 μήνες πριν το τέλος: Ανατριχιάζει το προφητικό μήνυμα της Τίνα Τέρνερ στο διαδίκτυο Μακάρι να γνώριζα


Διαφ.

Η Θρυλική Τίνα Τέρνερ, βασίλισσα της ροκ και σόουλ μουσικής, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών αφήνοντας πίσω της τεράστια κληρονομιά.



Ωστόσο, αίσθηση κάνει μια προφητική της ανάρτησή λίγο καιρό πριν τον θάνατό της. Η Τίνα Τέρνερ είχε κάνει μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram στην οποία αναφερόταν στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο είχε γράψει.Τίνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού στις 9 Μαρτίου είχε προχωρήσει στην παρακάτω ανάρτηση.

Η Τίνα Τέρνερ έγραφε: Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο. Γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας πω να τους δείχνετε αγάπη! Την αξίζουν. Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με φάρμακα την υπέρτασή μου. Έθεσα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο με την άρνησή μου να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα πως χρειάζομαι καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, εφ’ όρου ζωής. Για πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου είναι ένα φρούριο που τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει και να καταστρέψει. Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να υποστηρίξω μια νέα, διεθνή καμπάνια για την υγεία των νεφρών.

Τίνα

Ενώ σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου για το πως θα ήθελε να την θυμάται ο κόσμος είχε δηλώσει: Σαν τη βασίλισσα του rock n’ roll. Σαν μια γυναίκα που έδειξε σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να αγωνίζονται για την επιτυχία με τους δικούς τους όρους. Δεν με φοβίζει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μέρος της περιπέτειας της ζωής και αγκαλιάζω και αποδέχομαι ό,τι φέρνει η κάθε μέρα.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση της Τίνα Τέρνερ:

View this post on Instagram

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: