Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «Πήρε κιλά, άλλαξε το σώμα της μετά τη γέννα αλλά έτσι την αγαπώ περισσότερο»

May 26, 2023

Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «Πήρε κιλά, άλλαξε το σώμα της μετά τη γέννα αλλά έτσι την αγαπώ περισσότερο»


Διαφ.

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ σε συνέντευξή τους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά, 40 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, μίλησαν για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητά τους, την αντίδραση του μεγάλου τους γιου Χρήστου, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.Πως αντιδράει ο μεγάλος γιος των Χάρη Χριστόπουλου και Ανίτας Μπραντ στον ερχομό του δεύτερου παιδιού

Όπως υπογράμμισε η Αντίτα Μπραντ «υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλια από τον Χρηστάκο. Θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό… Δίνουμε πολύ προσοχή με τον Χάρη στο να μην τον παραμελήσουμε» και ο φωτογράφος πρόσθεσε «νομίζω ότι ο Χρήστος πιστεύει ότι το μωρό έχει έρθει προσωρινά και θα φύγει. Γι’ αυτό δε μιλάει. Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πρώτα είναι τα παιδιά».

Για τις αλλαγές στο σώμα της, η Ανίτα Μπράντ επεσήμανε «η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δε μου κάνουν τα ρούχα μου. Με τον Χάρη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, γιατί μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου. Ίσα ίσα μου λέει ότι τώρα έγινα πιο γυναίκα, γιατί πριν ήμουν μια ζωή πάρα πολύ αδύνατη», ενώ ο φωτογράφος συμπλήρωσε «είναι μια γυναίκα πια με ουσία και όλες τις αλλαγές στο σώμα της, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο, γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς, τα παιδιά μας».

Η σχέση που έχουν Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ

Για τη σχέση τους, η Ανίτα Μπραντ κατέληξε «ζήλευα παλιά όταν έβλεπα κάποια γυναίκα να είναι πιο θερμή μαζί του, χωρίς εκείνος να δίνει δικαιώματα».


Πηγή