«Τη βλέπω να κάνει την ταβερνιάρισσα»: Σάλος με το σχόλιο Νίκου Αποστολόπουλου για Χαρούλα Αλεξίου

May 26, 2023

«Τη βλέπω να κάνει την ταβερνιάρισσα»: Σάλος με το σχόλιο Νίκου Αποστολόπουλου για Χαρούλα Αλεξίου


Διαφ.

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αποστολόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05).Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα πριν από κάποια χρόνια στο εξωτερικό, απάντησε και για τις «προκλητικές» δηλώσεις του που έχουν προκαλέσει πολλές φορές σάλο, ειδικά αυτές που αφορούν σε πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται το θέλουν οι ίδιοι», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο», σχολίασε αμέσως μετά.

«Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω», τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η Ρένα Πιττακή, που για μένα ήταν η μεγάλη ηθοποιός, την είδα στο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” να κάνει την μισόγυμνη αλκοολική γκουβερνάντα. Για μένα η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο», πρόσθεσε αμέσως μετά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις. Μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου», καταλήγει ο σχεδιαστής.


Πηγή