Δεν το γνώριζε κανένας: Τι δουλειά κάνει πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την οικονομική καταστροφή του

May 27, 2023

Δεν το γνώριζε κανένας: Τι δουλειά κάνει πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την οικονομική καταστροφή του



Τεράστιες αλλαγές στη ζωή του έχει δει να συμβαίνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες βιασμού και απόπειρας βιασμού σε βάρος του.



Πολλοί ηθοποιοί ήταν αυτοί που βγήκαν δημόσια και απέρριψαν το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν μαζί του ενώ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμη με αναρτήσεις στα social media έδειξε απροθυμία να τον στηρίξει στα επόμενα βήματά του.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε ότι το κλίμα έχει ελαφρώς αναστραφεί για τον εντολέα του, καθώς έχει δεχτεί προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Επιπλέον, αποκάλυψε πώς βιοπορίζεται σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την οικονομική καταστροφή του. Θυμίζουμε ότι το σπίτι του ηθοποιού στο Ψυχικό πωλήθηκε σε πλειστηριασμό, ενώ στο «σφυρί» έχει βγει και το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας.

«Ζει με τη βοήθεια κάποιων φίλων του, ενώ κάνει μεταφράσεις θεατρικών έργων από τα αγγλικά στα ελληνικά και πληρώνεται γι’ αυτό».

«Έχουν γίνει προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς πολύ μεγάλους και από ιδιοκτήτες θεάτρων. Τον θέλουνε πολύ. Μόνη προϋπόθεση να αθωωθεί στο εφετείο», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε το βίντεο στο 15:12







Πηγή

Διαβάστε επίσης: