14 χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Μικρούτσικο: Νέα ζωή για τη Δήμητρα Ρουμπέση, δασκάλα pilates με 2 παιδιά

May 27, 2023

14 χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Μικρούτσικο: Νέα ζωή για τη Δήμητρα Ρουμπέση, δασκάλα pilates με 2 παιδιά



Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Δήμητρα Ρουμπέση μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχεδόν 14 χρόνια πριν.



Yπήρξε μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσιάστριες των περασμένων δεκαετιών, πρωταγωνιστώντας στις εκπομπές του Ανδρέα Μικρούτσικου. Λίγο αργότερα μάλιστα έγιναν από συνεργάτες και ζευγάρι, με τον έρωτά τους να καταλήγει σε γάμο.






Η πρώην αεροσυνοδός υπήρξε η τρίτη σύζυγος του παρουσιαστή και μουσικού, όμως ο γάμος τους έφτασε σε άδοξο τέλος, περίπου 14 χρόνια πριν, όταν στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 αποκάλυψε ότι στον γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι τους. Στη συνέχεια, η ίδια έφυγε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μετακόμισε στη Ζάκυνθο, πέντε χρόνια μετά τον γάμο της το 2005.

Eκεί, η Δήμητρα Ρουμπέση ξεκίνησε μία νέα ζωή, παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε δύο παιδιά, τον Ηλία και τη Μαρία. Η επιστροφή της στην Αθήνα έγινε πριν λίγα χρόνια όταν ξαναμετακόμισε στη Νέα Σμύρνη και ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυμναστική.

Πλέον, εργάζεται ως pilates instructor, μία γυμναστική που την έχει κερδίσει και ασχολείται ενεργά όχι μόνο επαγγελματικά.

Δείτε φωτογραφίες

Δήμητρα Ρουμπέση

Δήμητρα Ρουμπέση

Δήμητρα Ρουμπέση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: