Το τόλμησε και πέτυχε: 21χρονη παράτησε τις σπουδές στην Ιατρική & βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας το.. σάλιο της

May 30, 2023

Το τόλμησε και πέτυχε: 21χρονη παράτησε τις σπουδές στην Ιατρική & βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας το.. σάλιο της


Διαφ.

Μια 21χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο πιθανόν να έκανε τους επιχειρηματίες του διαδικτύου να τρέχουν τα σάλια τους αφού αποκάλυψε πώς εγκατέλειψε την ιατρική σχολή επειδή κέρδιζε χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα πουλώντας το σάλιο της.



21χρονη παράτησε την ιατρική και τώρα βγάζει χιλιάδες δολάρια

Η πωλητής σάλιου περιέγραψε λεπτομερώς το νέο της επάγγελμά σε ένα βίντεο στο TikTok με πάνω από 541.000 προβολές.

“Όλα ξεκίνησαν ως τυχαίο γεγονός και τώρα το κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια”, είπε η Latiesha Jones στο Caters, ενώ διέρρευσε για το πώς μετέτρεψε το σάλιο σε χρυσάφι.

Τώρα, στα 22 της, κατάφερε να ξεπληρώσει ένα χρέος 11.000 δολαρίων και να παραιτηθεί από τη δουλειά της στην Tesco, απλά και μόνο μέσω της εμπορίας του σάλιου της

Η ιστορία της γεννημένης στο Μάντσεστερ ξεκίνησε αφού άρχισε να σπουδάζει “βιοϊατρική επιστήμη” για να εκπληρώσει το όνειρο της ζωής της να γίνει γιατρός.

Δυστυχώς, η Βρετανίδα δεν είχε καθόλου χρήματα, οπότε άρχισε να δουλεύει κάθε ώρα που μπορούσε στην Tesco, ώστε να μπορέσει να μείνει οικονομικά ζωντανή.

Αφού συνειδητοποίησε ότι η δουλειά της στο σούπερ μάρκετ δεν ήταν αρκετή για να πληρώσει τους λογαριασμούς, αποφάσισε να κάνει μια παράλληλη δραστηριότητα και δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα ενηλίκων “OnlyFans”.

21χρονη από την ανάλυση δειγμάτων έφτασε να τα πουλάει

Και ιδού, η 21ρονη άρχισε να δέχεται περίεργα αιτήματα από χρήστες, οι οποίοι ήθελαν τα πάντα, από το χρησιμοποιημένο νερό του ντους της μέχρι, λοιπόν, το σάλιο της – κάτι που αρχικά την ξάφνιασε.

“Όταν μου ζήτησαν για πρώτη φορά ένα μπουκάλι με το σάλιο μου, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο και ότι δεν μπορεί να είναι σοβαρό, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήταν”, περιγράφει η Jones. “Συμφώνησα και ζήτησα 300 λίρες (372 δολάρια). Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσό που μπορούσα να σκεφτώ. Στη συνέχεια ζήτησε τα τραπεζικά μου στοιχεία και τα πλήρωσε. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν”.

Από εκεί και πέρα, η επιτυχία της Τζόουνς άρχισε να παίρνει μορφή χιονοστιβάδας, ώσπου πουλούσε το σάλιο της αρκετές φορές την εβδομάδα για εκατοντάδες δολάρια το μπουκάλι.

“Το μετράω ανάλογα με τον κάθε πελάτη – αν ξέρω ότι θα πληρώσουν πολλά, θα χρεώσω περισσότερα”, εξηγεί. “Διαπραγματεύομαι σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν πουλάω για λιγότερο από 200 λίρες (248 δολάρια)”.

Και πρόσθεσε: “Το μεγαλύτερο ποσό που έχω βγάλει από σάλιο είναι 1.500 λίρες (1.864 δολάρια) – ήξερα ότι ο τύπος είχε χρήματα και ήταν ευτυχής να τα πληρώσει”.

Το σάλιο της Τζόουνς δεν είναι η μόνη πτυχή της που έχει μεγάλη ζήτηση.

Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λέει ότι έχει δεχτεί αιτήσεις για τα πάντα, από χρησιμοποιημένα σεντόνια μέχρι ιδρωμένα ρούχα γυμναστικής και λερωμένες οδοντόβουρτσες, τα οποία μαζί της αποφέρουν 3.000 έως 5.000 λίρες (3.728 έως 6.223 δολάρια) την εβδομάδα.

Σύντομα η Jones έβγαζε τόσα πολλά χρήματα που εγκατέλειψε την ιατρική σχολή κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους της, ενώ εγκατέλειψε και τη δουλειά της στο μπακάλικο.

“Δεν είχε νόημα να δουλεύω στην Tesco ή να πηγαίνω στο πανεπιστήμιο πια, καθώς η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη”, είπε. “Έβγαζα περισσότερα χρήματα από όσα είχα δει ποτέ στη ζωή μου”.

Συμπλήρωσε περαιτέρω το εισόδημά της μέσω του OnlyFans και δουλεύοντας ως webcam girl.

Η Τζόουνς δήλωσε ότι η νεοαποκτηθείσα οικονομική ελευθερία της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς δεν είχε καθόλου χρήματα μεγαλώνοντας. “Ποτέ δεν ήξερα πώς είναι να βγαίνω έξω και να αγοράζω ό,τι θέλω”

Για να μην αναφέρουμε ότι η πώληση του δικού της σάλιου φέρεται να επέτρεψε στην Τζόουνς να εξασφαλίσει την οικογένειά της με τρόπους που δεν είχε ποτέ ονειρευτεί.

Μαζί με την αποπληρωμή του δικού της χρέους ύψους 11.000 δολαρίων, κατάφερε να καλύψει το χρέος της μητέρας της και να αγοράσει ένα άλογο για την αδελφή της, ενώ ψάχνει να αγοράσει και η ίδια ένα δεύτερο σπίτι.

Και ενώ το επάγγελμά της μπορεί να ακούγεται παράξενο -ίσως ακόμη και εντελώς αστείο- η ίδια υποστηρίζει ότι “όλοι γύρω μου με υποστηρίζουν πραγματικά”.

“Όλοι γελούν με αυτό”, δήλωσε η Jones. “Το μόνο άτομο στο οποίο δεν μιλάω τώρα λόγω της δουλειάς μου είναι η μητέρα μου. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα ποτέ καλή σχέση μαζί της”.

Και πρόσθεσε: “Ωστόσο, το αγόρι μου είναι πολύ υποστηρικτικό και η δίδυμη αδελφή μου το λατρεύει επίσης”.

Η Τζόουνς συνόψισε την καταιγιστική εμπειρία ως εξής: “Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή θα ήταν η καριέρα μου, αλλά είμαι ευτυχισμένη που είναι. Την αγαπώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Latiesha Jones (@latieshajoness)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: