Την “έβαλε στη θέση της” με 12 λέξεις: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ “τελείωσε” την Κατερίνα Καινούργιου με μία ατάκα

May 30, 2023

Την “έβαλε στη θέση της” με 12 λέξεις: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ “τελείωσε” την Κατερίνα Καινούργιου με μία ατάκα


Διαφ.

Έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον τρόπο που σχολίασε την απουσία του από το J2US του Σαββάτου.



Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του J2US.






Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και διέψευσε όσα είπε η παρουσιάστρια.

«Κουράστηκα, ό,τι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάσει των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει να μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου…», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε την ανάρτησή του 

Γιάννης Παπαμιχαήλ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: