Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της: Δεν θέλω να μου τηλεφωνεί, να μ’αγκαλιάζει, φτάνει, χρειάζομαι τον χώρο μου

May 30, 2023

Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της: Δεν θέλω να μου τηλεφωνεί, να μ’αγκαλιάζει, φτάνει, χρειάζομαι τον χώρο μου



Για τη ζωή της μακριά από την Ελλάδα πάνω από δύο δεκαετίες μίλησε η Σοφία Καρβέλα στην εκπομπή «Happy Day».



Η σχεδιάστρια μόδας ήρθε για λίγες μόλις ημέρες στην Ελλάδα για το λανσάρισμα της νέας της συλλογής με μαγιό.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μίλησε μέσω Skype στο «Happy Day» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα χρόνια της στην Αμερική αλλά και στους γιους της.

«Πολύ ταλαιπωρία η Νέα Υόρκη, αλλά μ’ αρέσει. Πήγα για να σπουδάσω κάτι που δεν κατάφερα να κάνω, το έπαιζα ηθοποιός και μετά πήγα στη μόδα και δεν το άφησα ποτέ. Βρήκα τρομερή χαρά σε όλο αυτό. Είναι πολύ δύσκολη πόλη, έχει πολύ δύσκολους ρυθμούς, αλλά αγαπάω την πόλη αυτή».

«Οπουδήποτε μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι εύκολο. Μου βγήκε καλά. Τα παιδιά μου τα γέννησα εκεί, μου αρέσει ο τρόπος ζωής».






Για τους γονείς της είπε τα καλύτερα λόγια, εκφράζοντας τη μεγάλη αγάπη που τους έχει.

«Δε συμφωνώ ότι είμαι καλύτερη μητέρα, θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική μητέρα, εντάξει ήταν τρομερά busy, δούλευε, δεν έκανε διακοπές, το οποίο για εμένα μου δίνει τρομερή έμπνευση στο να συνεχίζω αυτό που κάνω. Για εμένα είναι η απόλυτη και ήταν πάντα εκεί για εμένα».

«Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο τρυφερός, τον παρακαλάω να μη με παίρνει τηλέφωνο, να μη με πιάνει, να μη με αγκαλιάζει, φτάνει, λίγο space», είπε για τον Νίκο Καρβέλα γελώντας η Σοφία Καρβέλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: