“Ξεσκεπάζει” παίκτες & παραγωγή ο Τριαντάφυλλος: “Πώς γίνεται να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Απρίλη;”

May 31, 2023

“Ξεσκεπάζει” παίκτες & παραγωγή ο Τριαντάφυλλος: “Πώς γίνεται να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Απρίλη;”



Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος συχνά αναφέρεται στο φετινό Survivor All Star τόσο με δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες αλλά και με σχόλια και αναρτήσεις του στα social media του προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριαλιτι παρατήρησε ένα σχετικό απόσπασμα από το survivor all star και έδωσε στεγνά τους παίκτες και την παραγωγή.



Παρατήρησε στο τελευταίο επεισόδιο του ριαλιτι επιβίωσης πως σε ένα διάλειμμα του αγώνα ασυλίας ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τραγουδούσαν στίχους από ένα πρόσφατο τραγούδι του τράπερ Rack. Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν απόρησε πως γίνεται να γνωρίζουν στον Άγιο Δομίνικο ένα τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και οι παίκτες είναι στο νησί από τέλη Δεκεμβρίου χωρίς να έχουν θεωρητικά καμία επικοινωνία με Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε 3 stories στο Instagram και έγραψε:

«Λοιπόν αδερφέ μου @Rack.barcode, πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι; Μιλήσαμε και μου είπες ότι βγήκε πριν 2 μήνες! Λοιπόν ο Μπόγδανος, ο Μάριος και η Στέλλα πού το ξέρουν ρε μάγκες; Άντε γεια ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες κι αυτοί είναι μέσα 5 μήνες και το ξέρουν;».

Το θέμα όπως ήταν λογικό συζητήθηκε στις πρωινές εκπομπές με τον Γιώργο Ταβλαδάκη πρώην παίκτη του ριαλιτι, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», να αποκαλύπτει πως στα ξενοδοχεία όταν κερδίζουν έπαθλα υπάρχει ίντερνετ και οι παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα εκπομπών στο YouTube ή να ακούσουν μουσική και έτσι θα άκουσαν και αυτό το τραγούδι.

Αποκάλυψη Τριαντάφυλλου: Οι παίκτες γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου

O Τριαντάφυλλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για το survivor all star και ρωτήθηκε αν θα είναι στο Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Μπορεί να δούμε πράγματα, περιμένετε. Δεν ξέρω τίποτα ακόμα πραγματικά. Θα έρθω από κει στο στούντιο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα»!

Ο Τριαντάφυλλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story


Πηγή

Διαβάστε επίσης: