«Γι’αυτό δεν του είπε να έρθει»: Η αιτία που η Μαρία Ηλιάκη δεν κάλεσε τον Μουτσινά στη Βάφτιση της κόρης της

June 1, 2023

«Γι’αυτό δεν του είπε να έρθει»: Η αιτία που η Μαρία Ηλιάκη δεν κάλεσε τον Μουτσινά στη Βάφτιση της κόρης της


Διαφ.

Την κόρη τους Κατερίνα βάφτισαν την Τετάρτη το μεσημέρι 31/5 η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης.Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

“Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε αρκετά στη βάφτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Τέλος οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Νίκο Μουτσινά, με την ίδια να αναφέρει: “Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές”.


Πηγή