«Θέλω να φύγω, να γυρίσω με το παιδί»: Κατέρρευσε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν είδε την κόρη του

June 1, 2023

«Θέλω να φύγω, να γυρίσω με το παιδί»: Κατέρρευσε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν είδε την κόρη του


Διαφ.

Κατέρρευσε ψυχολογικά ο Τάκης Καραγκούνιας βλέποντας την κόρη του στο Survivor All Star, έπειτα από πέντε μήνες.



Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (31/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και ήταν το πιο συγκινητικό που έχουν δει οι τηλεθεατές, ίσως από όλους τους κύκλους.

Τη στιγμή που οι Survivors περίμεναν ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε μια έκπληξη, κάνοντάς τους να ξεσπάσουν σε κλάματα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αρχικά δήλωσε πως οι νικητές θα ταξιδέψουν στην Κούβα, ωστόσο, λίγο αργότερα έκανε την ανατροπή, λέγοντάς τους:

«Πρέπει να σας πω την αλήθεια, αυτό το βαν δεν ήρθε εδώ για να σας πάει στο αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα με προορισμό την Κούβα. Μέσα σ’ αυτό το βαν βρίσκονται οι δικοί σας άνθρωποι».






Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, οι παίκτες «έσπασαν», αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως στον χώρο του αγωνίσματος, μέσα στο όχημα που ήταν μπροστά τους, βρίσκονταν γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια τους, που έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά.

Η συγκλονιστική στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας συναντά την κόρη του

Η πιο συγκλονιστική στιγμή, την οποία η παραγωγή άφησε για το τέλος, ήταν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας θα έβλεπε το παιδί του.

Αμέσως μόλις πατέρας και κόρη είδαν ο ένας τον άλλον έτρεξαν και αγκαλιάστηκαν με πολλή δύναμη. Η κόρη του ούρλιαξε «μπαμπά» και έπεσε γεμάτη χαρά πάνω του.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Πρέπει να φύγω», του είπε η κόρη του και ο Τάκης Καραγκούνιας ήθελε να φύγει μαζί της.






Ήδη από την ώρα της ανακοίνωσης, ο παίκτης λύγισε και αφού είδε την κόρη του έλεγε ότι για εκείνον το Survivor τελείωσε και θέλει να φύγει, ότι δεν έχει πλέον νόημα να βρίσκεται εκεί που τον βγάζουν κακό.

«Τελείωσε το Survivor, θέλω να φύγω, δεν αντέχω. Θέλω να γυρίσω με το παιδί μου πίσω, τέρμα και το εννοώ», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Με ποιους να μείνω με τους ψεύτες, που με βγάζουν κακό, δεν μπορώ άλλο», πρόσθεσε.






Survivor: Οι συναντήσεις των παικτών με τους δικούς τους

Η Στέλλα είδε τον αδερφό της






Ο Ηλίας είδε τη σύντροφό του






Η Μελίνα είδε τον πατέρα της






Ο Νίκος είδε τον αδερφό του






Η Μαριαλένα είδε τη μητέρα της






Ο Μάριος είδε τη μητέρα του






Ο Γιώργος είδε τη μητέρα του






Ο Σάκης είδε τον πατέρα του






Ο Κωνσταντίνος είδε τη μητέρα του






«Διαλύθηκαν» μόλις είδαν συγγενείς και συντρόφους – Κλάματα, οδυρμοί και… προσγείωση

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε όλα όσα θα ακολουθήσουν και τα πραγματικά έπαθλα των νικητών, που θα έχουν να κάνουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως είπε: «Δύο ημέρες και δύο διαφορετικά παιχνίδια. Αν κάποια ομάδα κερδίσει και τις δύο ημέρες, τότε απολαμβάνει το έπαθλο της επικοινωνίας πλέον από κοντά. Αν αυτό δε συμβεί και είμαστε στο 1-1, θα έχουμε μία τρίτη αναμέτρηση μπαράζ. Προσοχή. Η ομάδα που θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους αυτές τις δύο ημέρες, θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο στόχος. Οπότε, σας ενδιαφέρει και να κερδίσετε και να μαζέψετε πολλούς πόντους. Σήμερα είναι ο πρώτος αγώνας και αύριο θα παιχτεί ο δεύτερος».

Και πρόσεθσε: «Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη χαρά να περάσει αρκετές ώρες (και το τονίζω αυτό! Αρκετές ώρες!) σε ένα υπέροχο δείπνο. Θα το απολαύσετε, θα έχετε πολύ χρόνο να πείτε τα πάντα, να σας αγκαλιάσουν για όση ώρα θέλουν, να σας χορτάσουν, λίγο πριν αποχωρήσουν για την Αθήνα. Η ομάδα που θα χάσει, δυστυχώς, δε θα κερδίσει τίποτα». 












Πηγή

Διαβάστε επίσης: