Θρήνος για τον Λουκά: Αυτός είναι ο 43χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε από το Ι.Χ του γιατρού εν ώρα εργασίας

June 3, 2023

Θρήνος για τον Λουκά: Αυτός είναι ο 43χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε από το Ι.Χ του γιατρού εν ώρα εργασίας


Διαφ.

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου στην Κατεχάκη συνέβη τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό θάνατο ενός 43χρονου αστυνομικού.



Ειδικότερα, ο άτυχος αστυνομικός Λουκάς Δρακογιώργος βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, μαζί με συναδέλφους του, για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε συμβεί νωρίτερα.

Εκεί παρασύρθηκε ο 43χρονος αστυνομικός από το όχημα ενός 33χρονου γιατρού που φέρετε να έχει πει πως δεν τον είδε.

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο 43χρονος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό για να καταγράψει μαζί με τους συναδέλφους του ένα άλλο τροχαίο που είχε προηγηθεί νωρίτερα. Μόλις βγήκε από το περιπολικό, παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. Πιθανολογείται πως το όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος γιατρός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, κάτι που θα διαπιστωθεί και από τις κάμερες. Σίγουρα πάντως, η ορατότητα δεν ήταν και η καλύτερη μιας και ήταν νύχτα.

Ο άτυχος τροχονόμος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από το ιατρικό προσωπικό για να τον κρατήσουν ζωντανό. Δυστυχώς όμως ο αστυνομικός κατάληξε, λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν το σημείο του δυστυχήματος υπήρχε σταθμευμένο περιπολικό, ενώ και είχαν τοποθετηθεί και κώνοι από τους αστυνομικούς, συνεπώς ο οδηγός θα έπρεπε να έχει μειώσει την ταχύτητά του και να τους δεί.

Οπως μεταδίδεται, ο 43χρονος αστυνομικός είχε χρόνια στην υπηρεσία, δεν ήταν παντρεμένος, ενώ οι συνάδελφοί του, είναι συντετριμμένοι μετά τον τραγικό χαμό του.

Τα πρώτα λόγια του οδηγού:  “Δεν τον είδα ποτέ”

“Δεν τον είδα ποτέ”, είπε ο 33χρονος οδηγός, γιατρός στο επάγγελμα, που παρέσυρε και σκότωσε τον 43χρονο αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στην Κατεχάκη και συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Άξιο αναφοράς είναι πάντως πως ο 33χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα φέρεται ότι κατέβηκε από το όχημά του και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: