«Έχασα τη μισή ζωή μου»: Καθηλώνει ο πατέρας του αστυνομικού που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

June 3, 2023

«Έχασα τη μισή ζωή μου»: Καθηλώνει ο πατέρας του αστυνομικού που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας


Διαφ.

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού που έφυγε βίαια από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης.



Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η οικογένεια, και η ελληνική αστυνομία στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. 43χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χθες βράδυ Πέμπτη, στη Λεωφόρο Κατεχάκη. Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ το βράδυ στην περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Συγκλονίζει ο πατέρας του αστυνομικού που «έπεσε» στο καθήκον

Ο άτυχος αστυνομικός είχε κληθεί στο σημείο για να κάνει αυτοψία για προηγούμενο τροχαίο. Ξαφνικά παρασύρθηκε από όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 33χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος μάλιστα μόλις είχε πάρει τίτλο ειδικότητας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο γιατρός είχε βγει έξω με φίλους του για να γιορτάσει για την ειδικότητά του.

«Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί. Είναι ένα παιδί που σώζει ανθρώπους, ο οποίος χθες έδωσε εξετάσεις και πήρε την ειδικότητά του. Ήθελε να πάει κάπου να γιορτάσει την επιτυχία του, μαζί με άλλους συναδέλφους του. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς» τόνισε συγγενής του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τον 43χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα».

«Μόλις βγήκα από την Αττική οδό με κατεύθυνση προς την Ηλιούπολη είδα μπροστά μου τους κώνους και το βαν της τροχαίας. Έκανα έναν απότομο ελιγμό, δεν είδα καθόλου τον αστυνομικό που ήταν στην άκρη του δρόμου, έπεσα πάνω του και τον χτύπησα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω». Ανέφερε ο οδηγός.

Απαρηγόρητος είναι και ο πατέρας του Λουκά, του 43χρονου αστυνομικού. Ο τραγικός πατέρας έδωσε μια κατάθεση ψυχής στον Γιάννη Σωτηρόπουλο καθώς έχασε τον έναν από τους δύο γιούς του.

«Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε» λέει ο πατέρας του αστυνομικού.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: