Μαθήματα ήθους στην Πάτρα: Βρήκε τσαντάκι με 720 ευρώ, 15 κάρτες με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων και τα παρέδωσε στον ιδιοκτήτη

June 3, 2023

Μαθήματα ήθους στην Πάτρα: Βρήκε τσαντάκι με 720 ευρώ, 15 κάρτες με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων και τα παρέδωσε στον ιδιοκτήτη


Διαφ.

Ο Νίκος Μ., χθες το πρωί, (2/6), βρήκε ένα τσαντάκι με 720 ευρώ και 15 πιστωτικές κάρτες, σε παγκάκι κοντά στο Υπολιμεναρχείο Ρίου.



Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα σε αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς αθροιζόταν σε καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο κ. Νίκος βρήκε έναν αριθμό τηλεφώνου στο τσαντάκι, κάλεσε και διαπίστωσε ότι το είχε χάσει ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Συνεπώς, δεν χρειάσθηκε να πάει στην Αστυνομία κι έδωσε ραντεβού να του το παραδώσει απευθείας. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι είχε απέναντί του έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αθήνας, που επρόκειτο να ταξιδέψει από το Λιμάνι της Πάτρας σε νησί του Ιονίου, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και του έδωσε τα 720 ευρώ, που υπήρχαν στο τσαντάκι κι άλλα 300 ευρώ από την τσέπη του!

Ο πατρινός εργάτης δέχθηκε, με ανακούφιση, τα εύρετρα κι όπως έλεγε σε φίλους του… «ήταν… δώρο Θεού», αφού τα χρήματα θα του χρησιμεύσουν για να καλύψει τις δόσεις ενός δανείου 15.000 ευρώ, με το οποίο έχει αγοράσει οικία 45 τ.μ., για την τριμελή οικογένειά του και ζορίζεται να αποπληρώσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: