Κατερίνα Καινούριου: Πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό της Σοφίας Καρβέλα, το απογείωσε και ξεπούλησε αμέσως

June 7, 2023

Κατερίνα Καινούριου: Πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό της Σοφίας Καρβέλα, το απογείωσε και ξεπούλησε αμέσως


Διαφ.

Σύμπνοια απόψεων στα social media για την εμφάνιση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με το καινούργιο της μαγιό δια χειρός Σοφίας Καρβέλα.



H Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις εγχώριες celebrities που ασχολούνται ενεργά με τη μόδα και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια φόρεσε το μαγιό της και έκανε την πρώτη beachwear ανάρτηση για το φετινό καλοκαίρι.

H οικοδέσποινα του «Super Katerina» έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και μπορεί να υποστηρίξει κάθε στυλ μαγιό. Αν κρίνουμε από τα post που η ίδια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό, η 38χρονη λατρεύει τα χρωματιστά bikinis, τα printed ολόσωμα και τα ολόσωμα με εντυπωσιακά cut-outs.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με μαγιό της Σοφίας Καρβέλα

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο από την πρώτη συλλογή μαγιό της Σοφίας Καρβέλα.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η σχεδιάστρια-στυλίστρια παρουσίασε πρόσφατα την εντυπωσιακή κολεξιόν σε γνωστό club-restaurant της Αθαναϊκής Ριβιέρας με αρκετούς celebrities να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια του ALPHA.

Κατερίνα Καινούργιου

Η «KatKen» επέλεξε ένα κλασικό, μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut-outs και κορδόνια στην περιοχή της κοιλιάς, το οποίο αποτελεί πρόταση για το φετινό καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις και ως κορμάκι μέσα από παντελόνια, σορτς και φούστες, για να δημιουργήσεις κομψά, καλοκαιρινά σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας.

Το ψηλό κόψιμό του, σε στυλ high leg, κολακεύει κάθε γυναίκα και καλύπτει τυχόν ατέλειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια το ανέδειξε πλήρως, με τις φωτογραφίες να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

Κατερίνα Καινούργιου

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα

H Σοφία Καρβέλα ήταν μία από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της παρουσιάστριας, αφήνοντας τρία emojis σε σχήμα φωτιάς.

Όπως θα δεις παρακάτω, στο σχόλιο «φωτιά» συμφώνησε και η Μαριάντα Πιερίδη.

Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις ωραιότερες φωτογραφίες της με μαγιό

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: