Επιμένει η Σολωμού: Δεν πάω Αμερική “Δεν είμαι τρελή, περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος… Όχι, όχι”

June 7, 2023

Επιμένει η Σολωμού: Δεν πάω Αμερική “Δεν είμαι τρελή, περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος… Όχι, όχι”


Διαφ.

Τις δηλώσεις της για την αεροπορική εταιρεία διευκρίνισε η Μαρία Σολωμού, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».



Λίγες ώρες μετά από τη διαμαρτυρία της για την αεροπορική, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο οποίος την ρώτησε τι έγινε κι αν τσακώθηκε στο αεροδρόμιο.

Η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε πως ήταν «φάουλ» της, έπρεπε να έχει μαζί της το βιβλιάριο του σκύλου της, αλλά επέμεινε πως δεν υπήρξε καμία υποσημείωση που να το αναφέρει όταν έκλεισε τα εισιτήρια και πως τόσα χρόνια δεν της το έχει ζητήσει κανείς.

«Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το story, αν θες να το κάνεις θέμα σε μια εκπομπή. Βάλε μέσα όλο το story που αναφέρω ότι εγώ φταίω, γιατί πρέπει στις πτήσεις εσωτερικού να έχεις και το βιβλιάριο του σκύλου», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Όταν έκλεισα το εισιτήριο δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα (τη δική της) και την ταυτότητα του σκύλου;».

Και της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι λογικό. Ούτε με πλοίο δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς το βιβλιάριο του σκύλου».

Μαρία Σολωμού: «Δεν είμαι τρελή»

Η Μαρία Σολωμού τού είπε τότε «Δεν πάω Αμερική! Τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δε μου το έχουν ζητήσει, και δεν ξέρω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δε ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει, θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρεία δε μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δε μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο».

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα πέταξα με άλλη εταιρεία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δε βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος… Όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: