“Δε μας βγήκε όπως θα θέλαμε”: Τελευταία εκπομπή για την Ελίνα Παπίλα, συγκινημένη είπε “αντίο” στους τηλεθεατές

June 19, 2023

“Δε μας βγήκε όπως θα θέλαμε”: Τελευταία εκπομπή για την Ελίνα Παπίλα, συγκινημένη είπε “αντίο” στους τηλεθεατές


Διαφ.

Το «Είμαστε μαζί» έφτασε στο τέλος του την Κυριακή, καθώς η εκπομπή του ANT1 δεν απέσπασε την έγκριση του σταθμού για μια επόμενη σεζόν.Η παρουσιάστρια Ελίνα Παπίλα και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν ένας ένας το τηλεοπτικό κοινό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους. Επίσης, έγιναν αναφορές στην έντονη κριτική που δέχτηκε η εκπομπή από διάφορες πηγές και κατευθύνσεις.

«Είμαστε μαζί»

Τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία εκπομπή :

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν εδώ και ήρθαν στο πλατό γιατί είμαστε μόνο 3 μήνες στον αέρα. Δεν είναι πάρα πολύς ο καιρός, δεν είχαμε πάρα πολύ χρόνο η αλήθεια είναι αλλά κι όμως δείχνει πόση πολλή δουλειά έγινε σε αυτή την εκπομπή από τόσο κόσμο» τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Λάγιο.

«Εγώ είμαι πολύ ευγνώμων και για την εμπειρία και όλους αυτούς τους ανθρώπου που κοιτάω πίσω από τις κάμερες και έχουμε μοιραστεί πράγματα και οι περισσότερες εμπειρίες έχουν πράματα από ιστορίες ανθρώπων που δεν φαίνονται ποτέ και από τους οποίους μαθαίνεις τα πιο ωραία μαθήματα».

«Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα, χάρηκα πάρα πολύ που αποτέλεσα μέλος αυτής της παρέας, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, κρατάω μόνο τα καλύτερα έχει συμβεί εδώ μέσα, πετάμε ό,τι δεν μας δίνει δύναμη να πάμε παρακάτω, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας είδε και μας στήριξε, όλους αυτούς που είδαν με πάρα πολύ άσχημο μάτι την προσπάθειά μας γιατί μας έκαναν πιο δυνατούς γιατί η ζωή δεν τελειώνει με μία εκπομπή» ανέφερε ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Είμαστε μαζί»: Η Ελίνα Παπίλα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της εκπομπής, η Ελίνα Παπίλα έθιξε τα αρνητικά σχόλια που εκφράστηκαν για το «Είμαστε μαζί».Αρχικά επισήμανε πως: «Έχετε ακούσει πάρα πολλά πράγματα για αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Δεν ξέρω γιατί, υπάρχουν κάποιες στιγμές που μπόρεσα να το εξηγήσω, υπάρχουν πολλές που δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα γιατί διαφορετικά η ζωή είναι μονότονη. Πήραμε το ρίσκο το χαρήκαμε το απολαύσαμε, δεν μας βγήκε όπως θέλαμε αλλά είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος και ήρεμος».

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που ήσασταν κάθε Σαββατοκύριακο στην παρέα μας, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, ανθρώπους που γνώρισα και τους έβαλα μέσα από την καρδιά μου με μακρά πορεία στην τηλεόραση, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, να έχετε υγεία, να χαμογελάτε και προχωράμε», τόνισε ακόμη.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής :


Πηγή

Διαβάστε επίσης: