“Και πολύ σου πέφτει!”: 52χρονος ταξιτζής έριξε χυλόπιτα στο ραντεβού του στο First Dates για τον πιο απίστευτο λόγο

July 5, 2023

“Και πολύ σου πέφτει!”: 52χρονος ταξιτζής έριξε χυλόπιτα στο ραντεβού του στο First Dates για τον πιο απίστευτο λόγο


Διαφ.

Η Έλενα, μια 46χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, έζησε μια αναπάντεχη εμπειρία στο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα First Dates. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού της, γνώρισε τον 52χρονο Μάκη και ένοιωσε μια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί του. Με ειλικρίνεια και αισιοδοξία, δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί και να εξερευνήσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ήταν ένα εντελώς απρόσμενο αποτέλεσμα.

Η απάντηση του Μάκη

Ο Μάκης, ο 52χρονος κύριος από τη Βόλο, εξέφρασε απόλυτη με ειλικρίνεια στην κάμερα του Star. “Είσαι ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή, αλλά πιστεύω ότι δεν θα ταιριάξουμε”. Η Έλενα, παρότι απογοητευμένη, δεν έχασε το κουράγιο της και προσπάθησε να κατανοήσει τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση. Αντί να τα παρατήσει, δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι θα ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τον Μάκη σε φιλικό επίπεδο και να αναπτύξουν μια άλλη μορφή σχέσης.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να καταλάβει τον λόγο που ο Μάκης δε θεωρεί ότι ταιριάζουν με τον παρακάτω διάλογο να λαμβάνει χώρα μπροστά στην κάμερα:

Έλενα: Γιατί λες όχι;
Μάκης: Αισθάνομαι ότι δε μου αρέσεις αρκετά για να κάνουμε κάτι.
Έλενα: Δε σου αρέσω αρκετά. Γιατί;
Μάκης: Έτσι απλά.
Έλενα: Παιδιά καταλάβατε; Την έφαγα τη χυλόπιτα.

«Κατάλαβες τώρα που με ρωτάνε γιατί είσαι μόνη σου εσύ τέτοια κοπέλα; Γιατί τρώω χυλόπιτες αγάπη μου απ’ όλους», είπε γελώντας η Έλενα.

Το Twitter την στηρίζει

Το Twitter ήταν από την αρχή εκεί για την Έλενα, και ιδιαίτερα μετά την απόρριψη από τον Μάκη, τα tweets έπεφταν βροχή υποστήριξης για την απογοητευμένη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: