«Μου έπλενε τα πόδια κάθε βράδυ, θέλει 3 παιδιά»: Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα

July 6, 2023

«Μου έπλενε τα πόδια κάθε βράδυ, θέλει 3 παιδιά»: Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα


Διαφ.

Σπύρος Μαρτίκας-Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι περιπέτειες της σχέσης μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα συνεχίζουν να τραβούν το ενδιαφέρον μας. Aνυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή, τόσο έξω όσο και μέσα στο παιχνίδι του Survivor.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό You με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Σπύρος Μαρτίκας-Βρισηίδα Ανδριώτου: Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τρία παιδιά λέει ο Σπύρος ότι θέλει»
Σπύρος Μαρτίκας: «Εγώ τις λέω να ξεκινήσουμε και όταν κουραστεί, σταματάμε»
Β.Α: «Θυμάμαι ότι, είχαμε ένα ψάρι ανά δυο άτομα και εκείνος επέλεξε να μείνει νηστικός και να μου δώσει τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες αλλά με βοηθούσε για να μη κουράζομαι με τις δουλειές που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα, μου έδινε τη μπλούζα του για να ζεσταθώ κι επειδή περπατούσαμε ξυπόλητοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες. οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω».


«Έτσι είναι και στην έξω ζωή. Δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του για να το βρω όταν ξυπνήσω» τόνισε ακόμα η Βρισηίδα Ανδριώτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: