Περήφανη γιαγιά η Άννα Μαρία: Η σπάνια φωτογραφία με τον κούκλο εγγονό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, στις Σπέτσες

August 1, 2023
Η Άννα Μαρία είναι υπερήφανη γιαγιά: Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον χαριτωμένο εγγονό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, στις Σπέτσες.

Περήφανη γιαγιά η Άννα Μαρία: Η σπάνια φωτογραφία με τον κούκλο εγγονό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, στις Σπέτσες


Διαφ.

Ένα ακόμη καλοκαίρι στην Ελλάδα απολαμβάνουν ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, επτά μήνες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, τόσο με τα παιδιά του όσο και με τους αγαπημένους του φίλους.

Η Μαρί Σαντάλ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, δείχνοντας στις λεζάντες και την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγος του Παύλου Γλυξμπουργκ βρίσκεται στις Σπέτσες με τα παιδιά και την Άννα Μαρία, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η ίδια στα μέσα κοινωικής δικτύωσης. Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από το νησί του Αργοσαρωνικού.

Άννα Μαρία: Ποζάρει δίπλα στον εγγονό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες βρίσκονται και ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος, αλλά και η γιαγιά του, Άννα Μαρία. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν μαζί στον φακό. Γιαγιά και εγγονός φωτογραφήθηκαν μαζί σε βραδινή τους βόλτα και η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια: Eχθές το βράδυ στις Σπέτσες, με τους followers της να αφήνουν σχόλια αγάπης κάτω από την φωτογραφία τους.

Άννα


Πηγή