“Πώς έγινες έτσι;”: Δεκάδες αντιδράσεις στην τελευταία φωτο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την “έθαψαν” οι followers

August 2, 2023

“Πώς έγινες έτσι;”: Δεκάδες αντιδράσεις στην τελευταία φωτο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την “έθαψαν” οι followers


Διαφ.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των celebrities και ειδικά αυτά των influencer που λειτουργούν και ως ο επαγγελματικός τους χώρος για να προωθήσουν τον εαυτό τους και τα προϊόντα που διαφημίζουν, γίνονται συχνά στόχος των ακόλουθών τους. Μάλιστα, είναι συχνό φαινόμενο ο τοίχος των σχολίων τους να γεμίζει με αναίτιες επιθέσεις για την εξωτερική εικόνα, προσβολές και τοξικές συμπεριφορές.

Κάτι τέτοιο συνέβη σε μία από τις αναρτήσεις της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στον λογαριασμό της στο Instagram της που αριθμεί 330.000 ακόλουθους. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας ανέβασε μία φωτογραφία της από τη Μύκονο, με προϊόντα του eshop της και πρόσθεσε τη λεζάντα “Actually I ‘m busy !”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεκάδες αντιδράσεις στην τελευταία της ανάρτηση

H ανάρτηση της Αλεξάνδρας, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στον χώρο του θεάματος, γέμισε από πικρόχολα σχόλια και ορισμένα από αυτά άγγιζαν σε επίπεδο την κακοήθεια.

Ενδεικτικά δύο ακόλουθοί της έγραψαν: «Σαν τραβελι έχει καταντήσει», «Για σκουπιδι καλά το πας», ενώ άλλοι αποθέωσαν τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα που γλίτωσε από εκείνη. Ευτυχώς αυτά τα σχόλια ήταν η μειοψηφία, καθώς χιλιάδες άλλοι θαυμαστές της υπερασπίστηκαν την ομορφιά και το αψεγάδιαστο κορμί της Αλεξάνδρας, παρόλα αυτά τα σκληρά σχόλια παρέμειναν στον τοίχο της influencer.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:


Πηγή