“Με θέλει όπως είμαι”: Η “γυναίκα-γίγαντας” ερωτεύτηκε άνδρα με ύψος 1,72 & αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα

August 2, 2023
Με θέλει ακριβώς όπως είμαι: Η γίγαντας-γυναίκα ερωτεύτηκε έναν άνδρα που έχει ύψος 1,72 μέτρα και δεν νοιάζονται για τα κρυφά βλέμματα.

Με θέλει όπως είμαι: Η γυναίκα-γίγαντας ερωτεύτηκε άνδρα με ύψος 1,72 & αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα


Διαφ.

Μία 29χρονη περνούσε δυσκολίες στο παιχνίδι της αγάπης, εξαιτίας του ύψους της. Η Lizzy Jade Groombridge με ύψος 1,92 που περιγράφει τον εαυτό της ως γυναίκα-γίγαντας αναρωτιόταν πάντα αν θα ερωτευτεί. Και το κατάφερε, καθώς τα βέλη του έρωτα την χτύπησαν από τον 30χρονο Τζέιμς Χίτσενς, που έχει ύψος 1,72.

Πλέον η ερωτική ζωή της 29χρονης βρίσκεται στο ζενίθ της και τόσο η ίδια όσο και ο 30χρονος σύντροφός της αμφισβητούν τον άτυπο κανόνα που θέλει τον άνδρα να είναι ψηλότερος από τη γυναίκα.

Lizzy Jade Groombridge: Ερωτεύτηκε άνδρα με ύψος 1,72 & αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα

Η 29χρονη influencer από την Κορνουάλη της Αγγλίας, και ο 30χρονος ηλεκτρολόγος φίλος της αμφισβητούν τους ξεπερασμένους κανόνες γνωριμιών που υποδηλώνουν ότι οι άνδρες πρέπει να είναι ψηλότεροι από τις γυναίκες.

@lizzylonglegslivesso small♬ original sound – lizzylonglegs27

@lizzylonglegsliveshi♬ original sound – lizzylonglegs27

Ο Τζέιμς και εγώ συχνά γινόμαστε αποδέκτες αδιάκριτων βλεμμάτων από ανθρώπους στο δρόμο και μας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ύψους μας, λέει η Lizzy σύμφωνα με τη New York Post.

@lizzylonglegslivesdon’t bother♬ original sound – King of darkness????️????️????️

Και ενώ η Lizzy ένιωθε ανασφάλεια για το ύψος της, έχτισε την αυτοπεποίθησή της δημοσιεύοντας βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, δηλώνει πως άρχισε να νιώθει αυτοπεποίθηση για το ύψος της και πλέον έχει χιλιάδες ακολούθους στον λογαριασμό @Lizzylonglegslives στο TikTok και στο @Lizzylonglegs27 στο Instagram.

@lizzylonglegslivesyou me…♬ Follow Insta shelliehematian – Shellie

Τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φαντασίωση των ψηλών γυναικών

Οι άνθρωποι έκαναν αρνητικά σχόλια για το ύψος μου, πως κάνουν τον James να φαίνεται σαν να τον κυριαρχώ. Έχει γίνει τάση στα social media, οι άνδρες να φαντασιώνονται τις ψηλότερες γυναίκες, αναφέρει.

@lizzylonglegslivesI’m always right ????????♬ Fuck you by Lily Allan – Jessica????????

Τα θετικά του να μοιραστούμε τη διαφορά μας εξακολουθούν να υπερτερούν των αρνητικών, σημειώνει.

@lizzylonglegslives wait for me #tallgirl #tall #taller ♬ I got little legs – GSPofThree

Πιστεύω ότι πρέπει να απομακρυνθώ από τον διαδικτυακό κόσμο και να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να εμπνεύσω και να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους και να είναι ικανοποιημένοι με αυτό που είναι, λέει.

@lizzylonglegslivesdating as a tall girl ????♬ original sound – lizzylonglegs27

Ωστόσο, η 29χρονη δεν είχε πάντα… ανοσία στους haters. Ήμουν πάντα η ψηλότερη, από τα σχολικά μου χρόνια, πιο ψηλή και από τα αγόρια. Γύρω στα 15 ήμουν 1,82 και ένιωθα διαφορετικά από τα άλλα κορίτσια, θυμάται.

@lizzylonglegslives never mind #humour #tallgirl #tall #heightproblems #taller #boyfriend ♬ original sound – goldenbiscuit.tx

Οι άνδρες ένιωθαν μειονεκτικά

Ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα έβγαινε ραντεβού με έναν άνδρα πιο κοντό από την ίδια, γεγονός που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την ερωτική της ζωή.

@lizzylonglegslivesI don’t care♬ original sound – lizzylonglegs27

Η κοινωνία θέλει οι άνδρες να είναι ψηλότεροι από τις συντρόφους τους και αυτό επηρέασε την ερωτική μου ζωή, ένιωθα ντροπή για το ύψος μου. Οι άνδρες αντιδρούσαν, ένιωθαν μειονεκτικά μερικές φορές. Με έκαναν να νιώθω πως δεν πρέπει να φοράω ποτέ τακούνια, σημειώνει.

Ωστόσο ο James είναι διαφορετικός, αφού δεν κάνει ποτέ αρνητικά σχόλια για το ύψος της Lizzy.

Ο Τζέιμς βλέπει πέρα από τη διαφορά ύψους. Είναι ένας αρκετά αρρενωπός τύπος που χαίρεται να κάνει βίντεο μαζί μου, σύμφωνα με την Lizzy.

Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να ενθαρρύνω τις γυναίκες να φορούν τακούνια. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω μια ψεύτικη εικόνα στο διαδίκτυο, λέει η Lizzy.


Πηγή