Χριστίνα Παππά: “Δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Με έχει φλερτάρει ακόμα και 20χρονος. Αυτό είναι το “μυστικό” μου”

August 2, 2023

Χριστίνα Παππά: “Δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Με έχει φλερτάρει ακόμα και 20χρονος. Αυτό είναι το “μυστικό” μου”


Διαφ.

Χριστίνα Παππά: Συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Παναγιώτης Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μυστικό της ομορφιάς της, ενώ μίλησε και για τα φλερτ που δέχεται από νεότερους άντρες.

Χριστίνα Παππά: Απόσπασμα από τα όσα είπε στη συνέντευξη

Ερώτηση δημοσιογράφου: Θέλω να μου πεις ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου και πώς διατηρείς τις τέλειες αναλογίες σου;

Χ. Παππά: «Το έχω πει πολλές φορές, ότι μπορεί οι γραμμές μου να είναι καλές, αλλά σαν γυναίκα κι εγώ έχω τις ατέλειές μου. Και κυτταρίτιδα έχω, αλλά και χαλάρωση. Αυτό που με διατηρεί φρέσκια, μπορώ να σου πω είναι η καλοσύνη της ψυχής μου. Η αισιοδοξία μου και η θετική μου σκέψη. Δεν έχω κακία μέσα μου, δεν κουτσομπολεύω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω αρνητικά κανέναν. Θέλω πάντα να σκέφτομαι το καλό».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πολλοί συνάδελφοί σου παραδέχονται δημόσια τις πλαστικές επεμβάσεις τους, έχεις κάνει κάτι εσύ στο πρόσωπό σου;

Χ. Παππά: «Πέρα από τις βιταμίνες που βάζω στο πρόσωπό μου και κάποιες θεραπείες, δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν είμαι αρνητική όμως, αν αργότερα χρειαστεί, φυσικά θα κάνω».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Δέχεσαι φλερτ από όλες τις ηλικίες των αντρών;

Χ. Παππά: «Ναι, μπορώ να σου πω ότι με φλερτάρουν όλες οι ηλικίες των αντρών. Ο μικρότερος για παράδειγμα που με έχει φλερτάρει, ήταν είκοσι χρονών. Γενικά χαμογελάω και το θεωρώ και γοητευτικό να σε φλερτάρουν όλες οι ηλικίες».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Θα έκανες σχέση με έναν μικρότερό σου άντρα;

Χ. Παππά: «Είχα σχέση που ήταν δώδεκα χρόνια μικρότερος από εμένα και ήταν μια χαρά. Δεν θα έκανα σχέση, όμως, με έναν εικοσάχρονο».


Πηγή