Μετά το ξαφνικό διαζύγιο από τη Σταυρούλα: Ξανά ερωτευμένος ο Παναγιώτης Τριβυζάς, η κούκλα σύντροφός του

August 2, 2023

Μετά το ξαφνικό διαζύγιο από τη Σταυρούλα: Ξανά ερωτευμένος ο Παναγιώτης Τριβυζάς, η κούκλα σύντροφός του


Διαφ.

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πώς είναι ο Παναγιώτης Τριβυζάς, μετά το διαζύγιο του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο ίδιος απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λευκάδα μαζί με τη νέα του σύντροφο. Μάλιστα, μοιράστηκε και δύο κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ξανά ερωτευμένος ο Παναγιώτης Τριβυζάς

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το survivor, παντρεύτηκαν μέσα στο 2022, όμως μέσα σε τρεις μήνες χώρισαν. Ο Έλληνας αθλητής φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του μετά το διαζύγιό και μάλιστα είναι ξανά ερωτευμένος.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Λευκάδα με τη νέα του σύντροφο και δημοσίευσε κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παναγιώτης Τριβυζάς=

Παναγιώτης Τριβυζάς

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή:

«Ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια με τη Σταυρούλα. Δε ξέρω ακριβώς τι μεσολάβησε ανάμεσά μας για να φτάσουμε στο θέμα του διαζυγίου. Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα, γιατί εγώ δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα.

Ήταν ένα σοκ όταν μου το ανακοίνωσε. Είχαμε κάνει σχέδια για οικογένεια. Όταν φτάνεις στο σημείο να παντρευτείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο, υπάρχουν σχέδια, τα οποία τα κάναμε και εμείς. Δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους.

Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές. Η πλευρά της Σταυρούλας ήθελε να αποφύγει ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να είναι από κοινού πλέον. Εμένα δε με πείραζε αυτό. Το σεβάστηκα. Εφόσον ήταν επιθυμία της Σταυρούλας να βγει γρήγορα το διαζύγιο δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ήταν μια στενάχωρη κατάσταση, δεν είμαι αναίσθητος. Ο κύκλος μας έπαθε σοκ. Και οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Δε ξέρω τι να απαντήσω στο γιατί έγινε ο γάμος. Εγώ τα σκέφτομαι πιο ρομαντικά τα πράγματα. Πράγματι ήθελα να παντρευτούμε, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Κάποια πράγματα στην πορεία άλλαξαν, που δεν τα γνωρίζω, ή μάλλον δεν τα έχω καταλάβει και καλά. Δε θεωρώ πως υπάρχουν περιθώρια για επανασύνδεση, δε θέλω να κάνω πισωγυρίσματα στη ζωή μου».

Αυτός ο κύκλος έκλεισε για τον Παναγιώτη και όπως θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, είναι ξανά ερωτευμένος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές με την κούκλα σύντροφό του.

Παναγιώτης Τριβυζάς

Παναγιώτης Τριβυζάς

Παναγιώτης Τριβυζάς

Παναγιώτης Τριβυζάς


Πηγή